/* Giwrgos */

Home  ›  Blog  ›  Uncategorized  ›  SoftOne Romania lansează oficial noul Soft1 Series 5 și deschide o nouă eră a INOVAȚIEI pe piața ERP din RomaniaSoftOne Romania lansează oficial noul Soft1 Series 5 și deschide o nouă eră a INOVAȚIEI pe piața ERP din Romania

November 14, 2017


Uncategorized

SoftOne Romania a lansat, în premieră, în cadrul Summitului Annual SoftOne 2017, noua soluție Soft1 Series 5, care aduce peste 200 de noi funcționalități pentru utilizatorii de Soft1 ERP. Evenimentul a avut loc în data de 9 noiembrie, la Hotel Sheraton Bucuresti și a adunat peste 100 de parteneri SoftOne și specialiști din industria de Business Software din Romania.

Lansarea noului Soft1 Series 5 reprezintă intrarea într-o nouă eră a pieței ERP din Romania și Europa de Sud-Est, SoftOne reconfirmându-și astfel încă o dată poziția de lider incontestabil pe piața de Cloud ERP din regiune și, în același timp, promisiunea și dedicarea completă și continuă pentru INOVAȚIE în domeniul soluțiilor software de business. Noua variantă Soft1 Series 5 aduce, pe lângă o interfață UI revoluționară, noi module și funcționalități care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și gestiona business-ul lăsând tehnologia de ultimă generație să lucreze în folosul lor și nu invers.

Soft1 SFA – cea mai avansată aplicație de pe piață dedicată oamenilor de vânzări

În cadrul Summitului din 9 noiembrie, SoftOne Romania a anunțat și prezentat LIVE și cea mai nouă și avansată soluție de pe piață dedicată oamenilor de vânzări din companii, aplicație care se integrează nativ cu Soft1 ERP, pentru a putea gestiona integral toate activitățile de sales din interiorul unei companii.

Mai mult decât atât, SoftOne și-a încântat publicul prezent la Summit și printr-un DEMO Live a primului tool de Inteligență Artificială dedicat utilizatorilor de ERP – EVA (Enterprise Virtual Assistant) și cel mai nou tool de interconectare bancară completă.

Soluțiile prezentate în cadrul evenimentului vor fi disponibile spre implementare de către rețeaua de parteneri autorizați SoftOne, începând cu finalul anului 2017 – începutul anului 2018.

Summitul Annual SoftOne Romania s-a încheiat cu ceremonia de decernare a premiilor SoftOne Partners, în cadrul căreia compania a acordat distincții celor mai performanți parteneri activi de pe parcursul anului 2016.

SoftOne Romania Summit

Articole asociate