Home  ›  Blog  ›  Business Software Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne lansează oficial noul Soft1 Series 5 și dă startul unei noi ere a inovației!SoftOne lansează oficial noul Soft1 Series 5 și dă startul unei noi ere a inovației!

February 13, 2018


Business Software Noutăți & Evenimente

SoftOne România anunță lansarea oficială Soft1 Series 5, noua suită de aplicații de business SoftOne, care dă startul unei noi ere a inovației în industria ERP.  Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de business software și o poziție de leadership incontestabil pe piața de Cloud ERP din Europa de Sud-Est.

Construit pe platforma Soft1 ERP, o soluție în Cloud premiată în multiple rânduri la nivel internațional, noul Soft1 Series 5 reinventează felul în care companiile folosesc soluțiile ERP pentru gestiunea financiară și operațională. Inovația, simplitatea și fiabilitatea sunt principalele atribute care stau la baza noilor aplicațiile SoftOne. Aplicația are peste 200 de funcționalități noi, o interfață inovatoare și intuitivă ce oferă o experiență care va transforma productivitatea și performanța companiilor din România.

Business Automation Machine – Inteligență Artificială – Machine Learning

Noul Soft1 Series 5 aduce, în premieră, tuturor utilizatorilor de soluții software SoftOne, tehnologiile care stau la baza evoluției mediului de business la nivel global: automatizarea inteligentă a proceselor de business (Business Automation Machine) și funcționalități avansate de Machine Learning și Inteligență Artificială. Soft1 Series 5 este o aplicație ERP care asimilează comportamentul și interacțiunile utilizatorilor, oferindu-le instrumente de ultimă generație care îi ajută și le simplifică task-urile de zi cu zi.

Noua suită de aplicații SoftOne vine în întâmpinarea companiilor pentru dezvoltarea de noi oportunități de business, oferind posibilitatea de integrare cu orice soluție terță și orice aplicație incluzând sistemele bancare online, serviciile de interconectare, platformele B2B, magazinele online, terminalele hardware și multe altele.

Toate aceste noi funcționalități sunt un rezultat al expertizei de mai bine de un sfert de secol a celui mai important furnizor de soluții de Cloud ERP din regiune și folosesc tehnologia inovatoare a platformei Microsoft Azure. Astfel, mobilitatea rămâne un pilon esențial al soluțiilor SoftOne de Enterprise Mobility, oferind posibilitatea gestiunii și raportării de pe orice dispozitiv (telefon sau tabletă), cu ajutorul aplicațiile Soft1 360 și Soft1 SFA.

 

 

Articole asociate