Home  ›  Blog  ›  Business Software Mobility  ›  5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de o soluție de mobilitate



5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de o soluție de mobilitate

April 22, 2020


Business Software Mobility

Din ce în ce mai multe companii au început să adopte o cultură organizațională care le permite angajaților să lucreze de oriunde, utilizându-și propriile dispozitive, pentru ca aceștia să devină mai productivi și eficienți. Gestionarea informațiilor de business în cloud a devenit așadar o necesitate, precum și implementarea unei soluții de mobilitate. Astfel, are loc o reinventare a modelelor de business tradiționale pentru ca angajații să aibă acces la datele companiei de oriunde și oricând au nevoie.

Acest nou trend în mediu de afaceri oferă numeroase avantaje pentru că facilitează comunicarea dintre angajați, precum și accesul la resursele companiei. Este important însă ca aplicațiile de enterprise mobility să fie foarte bine optimizate pentru a funcționa perfect de pe orice dispozitiv și să garanteze securitatea informațiilor. Așadar,  care sunt cele mai importante beneficii pe care afacerea ta le poate avea prin implementarea unei soluții de mobilitate?

 1. Creșterea productivității angajaților

Într-un mediu de business extrem de competitiv, productivitatea angajaților trebuie optimizată continuu. Cum? Prin implementarea unei soluții de mobilitate. Angajații vor avea posibilitatea să acceseze informațiile de business chiar și de pe telefonul mobil, vor putea lucra de oriunde și vor avea un control mai mare asupra muncii lor, chiar dacă nu sunt prezenți fizic la locul de muncă. Acest lucru îi va determina să devină mai productivi și mult mai responsabili.

2. Îmbunătățirea comunicării în interiorul companiei

Soluțiile de enterprise mobility permit angajaților să acceseze și să împărtășească informațiile în timp real, pe o platforma cloud, ceea ce conduce la o mai bună colaborare și la o transparență crescută în comunicare. Posibilitatea de a accesa date oricând limitează erorile de comunicare, iar acest lucru va permite oricărei companii să devină mai eficientă și mai flexibilă.

3. Eficientizarea proceselor de lucru

Integrarea unei soluții de mobilitate în cadrul companiei maximizează avantajele pe care tehnologia le oferă și optimizează procesele de business. Atunci când angajații au posibilitatea să acceseze datele companiei în timp real, ei pot lua decizii informate mult mai ușor și își pot rezolva task-urile eficient. Acest lucru reprezintă un avantaj și pentru angajații care sunt nevoiți să își desfășoare munca de teren, nu doar de acasă.

4. Garanția securității informațiilor

Atunci când angajații nu utilizează dispozitivele companiei pentru a-și desfășura activitatea, ci folosesc resursele proprii, există riscul existenței unor breșe de securitate în sistemele companiei. Prin utilizarea unei soluții de mobilitate, aceste riscuri sunt semnificativ diminuate pentru ca ele dispun de sisteme de securitate avansate, ce garantează că informațiile companiei nu vor fi periclitate de eventualele atacuri cibernetice sau pierderi de dispozitive.

5. Reducerea costurilor

Soluțiile de mobilitate contribuie la reducerea costurilor pentru că permit angajaților să aibă acces la informațiile companiei în Cloud, într-un sistem organizat. Acest lucru ajută la obținerea unei viziuni de ansamblu asupra resurselor și a costurilor necesare pentru desfășurarea activității sau pentru implementarea unui proiect. Ulterior, resursele vor putea fi alocate mai bine, astfel încât compania să devină eficientă din punct de vedere costuri.  În plus, cheltuielile IT vor fi reduse deoarece nu va mai fi nevoie să se dezvolte aplicații interne sau să se asigure mentenanța acestora.

În concluzie, soluțiile de mobilitate devin o parte din ce în ce mai necesară în cadrul companiilor datorită beneficiilor pe care le oferă. Este important totodată ca fiecare business să aleagă soluții de mobilitate create de furnizori cu experiență în dezvoltarea acestor aplicații. Softone România îți pune la dispoziție Soft1 360, un serviciu în cloud revolutionar, care asigură flexibilitate în derularea activităților de business, oricând, oriunde, în siguranță și de pe orice dispozitiv.





Articole asociate