Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne Technologies are un nou acționar



SoftOne Technologies are un nou acționar

June 22, 2016


Noutăți & Evenimente

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, furnizor de top de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, are un nou acționar majoritar. Olympia Group, deținut de omul de afaceri Panos Germanos, a făcut o investiție importantă în SoftOne Technologies și a achiziționat 33.34% din companie.

Olympia Group are o tradiție de peste 35 de ani în Grecia, iar în prezent are peste 5.500 de angajați. Cu 20 de ani de dezvoltare continuă pe piețele internaționale, Olympia Group activează în mai multe sectoare: telecomunicații, retail, tehnologie și distribuție.

Olympia Group va acționa ca un catalizator pentru extinderea SoftOne și pe alte piețe internaționale, precum Polonia și țările din nord-estul Europei.

“Investiția făcută de Olympia Group este un pas important pentru evoluția SoftOne la nivel european. Acest pas va aduce cu siguranță o schimbare pozitivă, inclusiv în ceea ce privește consolidarea SoftOne România pe plan regional”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

“Participația în SoftOne Technologies reprezintă intrarea noastră în sectorul software, unde dezvoltăm un parteneriat bazat pe beneficii reciproce”, a precizat Kostas Karafotakis, General Manager, Olympia Group.

SoftOne are un model unic de afaceri, bazat pe distribuția soluțiilor prin intermediul rețelei de parteneri cu expertiză în aplicațiile Soft1, model care permite creșterea șanselor companiilor de a-și îmbunătăți productivitatea.





#Noutati    

Articole asociate