Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne România raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud



SoftOne România raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud

September 16, 2021


Noutăți & Evenimente

Raportând o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile Cloud și Enterprise Mobility, SoftOne România, leader pe piața soluțiilor Cloud ERP și membru al grupului de investiții Olympia Group, intră în a doua jumătate a anului așteptând o majorare semnificativă a cifrei de afaceri.

Cererea tot mai mare pentru soluțiile software de business în Cloud a stimulat creșterea vânzărilor pentru SoftOne România, anul curent marcând una dintre cele mai prospere perioade de la înființarea companiei pe piața locală. Odată cu accentuarea nevoii de digitalizare, companiile locale mici, mijlocii și mari au valorificat funcționalitățile oferite de platforma Soft1 Cloud ERP Series 5 pentru transformarea digitală a operațiunilor de business. Potrivit celui mai recent sondaj efectuat de SoftOne, peste 75% dintre clienții Cloud ai companiei au afirmat că soluțiile utilizate le-au facilitat operațiunile în timpul pandemiei, având un grad de satisfacție de 89%. Printre cele mai importante beneficii ale aplicațiilor software în Cloud identificate de către utilizatori s-au numărat posibilitatea de a lucra de la distanță, integrarea cu ușurință a aplicației cu alte soluții de business, precum platformele de e-commerce, și automatizarea proceselor de back-up și recuperare a datelor.

„Provocările întâmpinate de mediul de business din cauza pandemiei au demonstrat necesitatea transformării digitale pentru toate companiile. În prezent asistăm la o maturizare a pieței din România din punct de vedere al digitalizării operațiunilor. Am experimentat o cerere crescută pentru produsele și serviciile noastre în Cloud în prima jumătate a anului 2021 și ne așteptăm ca acest trend să continue la fel de puternic și în a doua parte a anului. Prioritatea noastră este să le oferim clienților cele mai avansate și inovatoare soluții de business în Cloud.” a declarat Alexandra Lucescu, Chief Operating Officer, SoftOne România.

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Compania își desfășoară operațiunile la nivel national prin intermediul unei rețele de parteneri ce numără peste 40 de companii software în 35 de județe, care oferă servicii software Cloud integrate companiilor mici, mijlocii și mari din toată țara.

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. 





#Cloud     #News     #Noutati    

Articole asociate