Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  UNITED COLORS OF BENETTON a ales soluția SOFT1 ERP



UNITED COLORS OF BENETTON a ales soluția SOFT1 ERP

November 10, 2016


Noutăți & Evenimente

United Colors of Benetton a ales Soft1, soluția ERP de top a SoftOne România, pentru magazinul din ParkLake Shopping Center.

In mediul competitiv de astazi, o combinatie intre flexibilitate, eficienta, informatii relevante si adaptabilitate devine critica pentru orice magazin Prin intermediul Soft1 ERP vor fi gestionate activitățile de tip back-office și front-office ale magazinului United Colors of Benetton, incluzând elemente financiare, merchandising, CRM, inventar, dar și rapoarte de management.

“Acest parteneriat întărește angajamentul nostru față de piața locală, unde cererea pentru produsele noastre este în creștere. Pentru magazinul United Colors of Benetton din ParkLake Shopping Center a fost aleasă soluția Soft1 ERP personalizată care va asigura dezvoltarea cu succes a activității acestuia. Prin această colaborare ne apropiem în același timp de obiectivul nostru de a ajunge la 300 de clienți până la finalul anului”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

“Pentru compania noastră, loialitatea înseamnă construirea unor conexiuni personale. Soft1 ERP este instrumentul perfect pentru a construi această relație personală cu clienții. Pe lângă funcțiile de back-office, ținerea evidenței punctelor de loialitate și posibilitatea de a înregistra diferite politici de prețuri, platforma Soft1 ne va oferi și o analiză în profunzime legată de tiparele în compartamentul de cumpărare al clienților. Cu aceste date putem crea o experiență personalizată pentru clienți și mesajele de marketing potrivite”, a precizat Vassilis Fousteris, director financiar Roperos, franciza care administrează magazinul United Colors of Benetton în ParkLake.

Proiectul a fost implementat în colaborare cu Indata-X, partener intenațional și partenerul local QBS Retail & Logistics.

Soft1 ERP va oferi magazinului United Colors of Benetton din ParkLake Shopping Center numeroase beneficii, precum: management financiar, inventar eficient și administrarea stocurilor, incluzând comenzi, importuri, oferte, vânzări și gestionarea contractelor.

Prin implementarea soluției, magazinul United Colors of Benetton va putea, în același timp, să implementeze și să folosească politici de prețuri, promoții și să asigure eliberarea facturilor fiscale asociate bonurilor emise, Soft1 ERP fiind integrată cu casa de marcat suportata în regim de imprimantă fiscală.





#Client     #ERP     #Noutati    

Articole asociate