Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  Un nou record SoftOne: 2.000+ instalări în Cloud!



Un nou record SoftOne: 2.000+ instalări în Cloud!

February 9, 2016


Noutăți & Evenimente

SoftOne, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud din Europa de Sud-Est, a anunțat o crestere record a numarului de instalări în Cloud, ajungând la peste 2.000 de companii.

Fiind lider de necontestat pe piața de Cloud ERP în Grecia, SoftOne a continuat să își extindă portofoliul internațional de clienți în 2015 cu grupuri mari de companii, cât și mici societăti comerciale, mici unități de producție sau fabrici, francize, lanțuri de magazine, furnizori de servicii etc.

Printre cei mai noi clienți adaugați în portofoliul companiei, putem menționa: Panathinaikos F.C., SARAH LAWRENCE, SKF, Eurocatering, pharmacy295, etc.

Factorul care a contribuit semnificativ la aceste rezultate remarcabile îl reprezintă noua tehnologie Cloud ERP denumită Soft1 Open Enterprise Edition. Aceasta soluție schimbă în mod real modul în care îți organizezi afacerea, fiind complet optimizată pentru operarea Cloud, integrând totodată funcționalități ce satisfac complet cerințele pentru “Enterprise Mobility”.

Soft1 Open Enterprise Edition este oferit pe bază de abonament și nu necesită instalări specializate sau alte investiții în echipamente hardware. Soluția contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, prin centralizarea informațiilor și îmbunătățirea productivității companiei. În plus, utilizatorii au acces oricând la datele de interes în anumite momente cheie, având posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afișare, export și tipărire.

“Suntem încântați de recunoașterea primită și de numărul tot mai mare de clienți”, a declarat Dl. Antonis Karantonis, COO, SoftOne Technologies.

“SoftOne este furnizorul de top atunci când amintim de servicii Cloud ERP oferite pe plan local. Fiind prima companie din industrie care a oferit sistemul ERP ca serviciu în Cloud, în 2007, suntem dedicați inovației și întotdeauna vom contribui în promovarea de noi tehnologii software. Având o expertiză bogată în furnizarea de soluții SaaS, o rețea extinsă de parteneri și un ecosistem de parteneri strategici, inclusiv Microsoft, este ușor de înțeles de ce tot mai multe companii aleg SoftOne pentru a migra către tehnologia în Cloud.”





#Cloud     #Noutati    

Articole asociate