Job Offering
Alătură-te echipei SoftOne România!

Ești inovativ, hard-worker, ai inițiativă și pui pasiune în ceea ce faci?

Ești în căutarea unui job in industria de IT&C potrivit pentru tine, chiar dacă nu ai mare experiență? Intră în programul nostru de training pentru juniori și integrează-te în universul celor care vor sa învețe, să progreseze și să ajungă adevărați profesioniști. Ai deja experiență în domeniu și ești tentat de soluții noi, pe platforme tehnologice avansate? Vino să lucrăm împreuna într-o echipă puternică, tânără și dornică de afirmare!

SoftOne reprezintă locul în care fiecare dintre noi are însemnătatea sa în angrenajul companiei, unde considerăm că doar munca în echipa permite obținerea de performanțe, un loc în care promovăm onestitatea și respectul reciproc, un mediu de lucru prietenos, în care există reale oportunități de dezvoltare.

Cum poți face parte din echipa SoftOne? Trimite CV-ul, alături de un scurt text, în care să ne convingi că îți dorești să ni te alături, pe adresa info@softone.ro


Junior Office Manager

Our team in Romania is growing and we are looking for a new Junior Office Manager to put some order in both our office and our activity. (Our previous one was doing a great job, but she just got promoted and now we need someone else whose career we can help build).