Nume companie:

Dablerom

Industrie:

Distributie/Echipamente electrice

Solutia Soft1:

Soft1 ERP

Implementata de:

ERP Concept/Fisc Consulting
"Am ales Soft1 ERP datorita posibilitatilor multiple de personalizare a aplicatiei, atat pe partea de flux de vanzare, cat si in ceea ce priveste fluxul de aprovizionare. Este o solutie specializata, dezvoltata cu tehnologie de ultima generatie, iar costurile proiectului au fost complet transparente si rezonabile. In plus, timpul redus alocat implementarii demonstreaza profesionalismul echipelor reunite ERP Concept Solutions si Fisc Consulting din Cluj Napoca, precum si flexibilitatea si capacitatea extraordinara a solutiei de configurare si personalizare".

Michail Davleris, Administrator, Dablerom

DableromCompania a fost infiintata in anul 2000 ca o companie mica, avand ca obiect principal de activitate Comert cu ridicata de aparate electrocasnice, aparate de radio si televiziune, Dl. Michail Davleris fiind unicul actionar si director. La sfarsitul anului 2001, societatea simte nevoia de a se extinde si isi muta activitatile sale intr-un nou sediu, cu o suprafata de 1.000 de metri patrati, urmand ca din octombrie 2009 sa finalizeze sediul in localitatea Valcele, comuna Feleacu, judetul Cluj, spatiu cu o suprafata totala construita de 2.500 de metri patrati. Aici fiind si depozitul central.
  • Gestionarea politicilor de preturi complexe
  • Monitorizarea agentilor din teren
  • Acuratetea stocului
  • Urmarirea produsului si disponibilitatea acestuia

  • Unul dintre factorii determinanti in alegerea solutiei Soft1 ERP l-au reprezentat posibilitatile multiple de personalizare a aplicatiei, atat pe partea de flux de vanzare, cat si in ceea ce priveste fluxul de aprovizionare.
  • Strategia Softone de a se dezvolta prin intermediul partenerilor. Prezenta acestora in numar mare, in toate orasele cu potential economic, face ca beneficiarul sa poata opta in privinta consultantilor. Prezenta in Cluj a companiilor ERP Concept Solutions si Fisc Consulting, a fost foarte importanta in adoptarea acestei decizii.

  • Solutia a reusit in scurt timp sa determine gestionarea intr-un singur modul a unor politici de preturi de vanzare complexe dar si monitorizarea activitatii agentilor in teren.
  • Soft1 ERP pune la dispozitia utilizatorului modulul de dezvoltare, raportare si BI, pentru toate dezvoltarile necesare rezultate din extinderea activitatii, astfel dependenta fata de consultant, respectiv implementator, este minima.
  • Pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii lor, SoftOne, ERP Concept Solutions si Fisc Consulting, au pus accent pe cele mai noi tehnologii software, valorificand la maxim avantajele bazelor de date moderne, oferind flexibilitate, rapiditate, costuri reduse.


Află cum te poate susține Soft1 în dezvoltarea afacerii tale


Solicită demo