Identifică un partener SoftOne
SoftOne promovează un model de business aparte, printr-o rețea de parteneri la nivel internațional, ceea ce înseamnă că putem asigura o prezență mai eficientă pe plan local și extern, garantând în același timp o implementare optimă. Suntem complet dedicați partenerilor și știm că succesul activităților noastre se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu aceștia.


ALREISS ONLINE

Locație: Str. Lămâiței 135, Brașov, +40 720 248 019
www.implementaresoftware.ro | office@implementaresoftware.ro

Echipa Alreiss Online oferă servicii de analiză și implementare software, realizate cu promptitudine și profesionalism, menite să satisfacă nevoile oricărei companii.

 


CONTAM ECG

Locație: Str. Emil Gârleanu, nr. 4, Sector 3, București, +40 728 114 770
www.erpgroup.ro | office@erpgroup.ro

Echipa Contam.ECG, cu experiență în implementarea de soluții software și cunoștințe privind cerințele pentru multiple domenii de activitate (comerț, distribuție, producție și servicii), oferă suportul necesar fluidizării volumului activității și a fluxurilor informaționale, alinierii proceselor specifice de business la standardele din domeniu și optimizarea acestora.

 


ELIAN SOLUTIONS

Locație: Str. Camil Resu Nr. 57a, București, +40 745 259 661
www.elian-solutions.ro | office@elian-solutions.ro

ELIAN Solutions este o companie care activează pe piața implementărilor soluțiilor software ERP (Enterprise Resource Planning) și care se mândrește cu calitatea serviciilor pe care le oferă. Compania investește pasiune și creativitate pentru ca soluția implementată să devină un factor strategic în dezvoltarea oricărui client al său iar valoarea aplicației să fie fructificată integral.

 


ERP CONCEPT SOLUTIONS

Locație: Str. Artelor, nr. 4, Cluj-Napoca, +40 364 100 064
www.erp-concept.ro | secretariat@erp-concept.ro

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, ECS comercializează și implementeză soluții informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning), oferind clienților săi un pachet complex de servicii de consultanță și dezvoltare.

 


FSS Global

Locație: Bd. Corneliu Coposu nr. 6-8 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti, +40 376 203 423

http://www.fssglobal.com | RO_enquiries@fssglobal.net

FSS Global a luat fiinta in Romania in anul 2005, din dorinta de a oferi servicii de calitate in domeniul Consultantei IT unui segment de piata de nisa din industria petroliera. Pornind de la un singur consultant, echipa este astazi formata din 10 profesionisti cu experienta de 10 pana la 30 ani in implementare ERP, Analiza Business si Management de Proiect. Pornind de la consultanta in implementare ERP, analiza si implementarea proceselor de business, training si suport post-implementare, pana la dezvoltare de aplicatii conexe pentru solutii bancare, sisteme de achizitii sau instrumente de BI, echipa FSS Global are experienta si calificarile necesare pentru a asigura succesul proiectelor clientilor nostri.

 


GM CONSULTING

Locație: Str. Aleea Ilioara nr. 1, Sector 3, București, +40 213 485 174
www.1clouderp.ro | office@1CloudERP.ro

Inființată în anul 2003, GM Consulting a avut încă de la inceput misiunea de a asigura clienților săi produse și servicii IT de cea mai înaltă calitate. Orientată întotdeauna spre soluții cât mai eficiente și performante, compania a câștigat rapid încrederea clienților și colaboratorilor săi. În prezent, GM Consulting oferă o gamă variată de produse și servicii, având o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în implementarea de soluții de business.

 


ICE COMPUTERS

Locație: Cătămăresti Deal nr 538, Botoșani, +40 231 536 777
new.icenet.ro | office@icenet.ro

Cu peste 20 de ani de activitate, Ice IT Solutions a devenit un reper pentru excelență în zona în care activează, prin modul de abordare a situațiilor diverse întâlnite la clienți și prin soluțiile oferite.

 


IT HIT

Locație: Aleea Ghencea 1, sector 6, București, +40 723 654 145
www.ithit.ro | horia.flueras@ithit.ro

IT HIT este cunoscută pentru calitatea serviciilor oferite clienților săi, precum și pentru gama variată a acestora, incluzând proiectarea și dezvoltarea de soluții complexe, asistență de implementare și învățare a beneficiarilor, conducerea de proiect, precum și suportul tehnic pentru hardware și software.

 


MASTER COMPUTERS

Locație: Str. Făgăras 25, sector 1, Bucuresti, +40 212 100 100
www.mastercomputers.ro | office@mastercomputers.ro

Master Computers este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții informatice dedicate segmentului de retail. Începând cu anul 1999, este lider în domeniul sistemelor de gestiune și administrare a vânzărilor pentru magazine și a realizat un număr important de sisteme fiscale de tip Point of Sale (PoS) pentru piața românească și externă.


NEXT SOLUTIONS

Phoenicia Business Center Strada Turturelelor, nr. 11A, etaj 2, Sector 3, ROMANIA
https://nextisolutions.ro/ | office@nextisolutions.ro

NEXT este ajutorul dumneavoastră când gestionarea afacerilor business­-to-­consumer apare pe ordinea de zi. Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul dezvoltării și implementării soluțiilor de business, echipa noastră este aici pentru a transforma flow­urile de resurse, salariile, fluctuațiile stocurilor într­-un proces ușor de urmărit și gestionat.

 


QBS RETAIL & LOGISTICS

Locație: Str. Mihail Kogălniceanu, nr.17, Bloc C4, Brașov, +40 737 208 000
www.qbsretail.ro | office@qbsretail.ro

O companie tânără și dinamică, furnizează soluții software profesionale la cheie pentru sectorul privat: soluții ERP, CRM, Business Intelligence. Oferă servicii complete de analiză, proiectare, dezvoltare și implementare pentru soluțiile software, adaptate specificului de activitate.

 


SERRA SOFTWARE INTERNATIONAL

Locație: Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, București, +40 213 174 050
www.serrasoftware.ro | contact@serrasoftware.ro

Echipa Serra Software International este dedicată soluției Soft1 ERP încă din anul 2009 și are în portofoliul său peste 40 de clienți în România, care însumeaza peste 600 de utilizatori. Serra Software s-a specializat în implementări personalizate bazate pe platforma Soft1 (ERP, CRM si BI), în diverse domenii de business, cum ar fi: vânzări, distribuție, servicii sau producție.

 


SOFT TEHNICA

Locație: Str. Mihai Eminescu nr.163, sector 2, București, +40 216 367 085
www.soft-tehnica.com | office@soft-tehnica.com

Alături de o echipă dinamică și entuziastă, Soft Tehnica oferă atât soluții generice, cât și soluții la cheie, plecând de la cerințele specifice ale clienților și anticipând dezvoltarea ulterioară a nevoilor acestora. În prezent, portofoliul companiei include soluții pentru HoReCa & Retail, dezvoltate sub brandul Freya, soluții pentru semnătura electronică, software pentru managementul afacerilor, aplicații de e-learning sau diverse soluții pentru administrația publica.

 


Smart Business Applications

Locație: mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 188, ap. 48,  + (373) 601 666 59
https://smart-app.md | office@smart-app.md

Smart Business Applications S.R.L. este o companie din Republica Moldova cu capital privat 100%, care implementeaza produse și soluții de înaltă performanță în domeniile: ERP; SFA; CRM; Arhivare Electronica; Document Management; Fluxuri de lucru; Captura de date și prestează servicii de Integrare soluții IT și Consultanță IT. Smart Business Applications S.R.L. are parteneriate strategice cu Companii IT de top din Uniunea Europeană și Republica Moldova, care produc și implementează soluții software atât pe piața locală, cât și peste hotare.


SPID INTEGRATION

Locație: Floreasca Tower, Calea Floreasca 175, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, +40 720 200 820
www.spid-software.ro | office@spid-software.ro

Spid Integration se dorește a fi un furnizor de servicii IT complete, echipa fiind capabilă, prin dimensiune și experiență, să ofere toată gama de servicii de creare software, rezultat în urma analizei fluxurilor de afaceri ale companiilor pe diverse domenii de activitate.

Din experiența de 11 ani de activitate am identificat diverse tipologii de clienti și de aceea vrem să includem în portofoliu, direct sau prin parteneri, o gamă variată de soluții și servicii, care să acopere optim nevoile clientului.

Avem implementari în România, Bulgaria și Croatia, peste 30 clienti în portofoliu, cu dimensiuni între 3 și 160 de useri fiecare, în domenii precum Producție, Distribuție, Retail, Shipping și Imobiliare.