Nume companie:

Secpral Pro Instalatii

Industrie:

Distributie/Instalatii

Solutia Soft1:

Soft1 ERP

Implementata de:

ERP Concept Solutions

Secpral ProSecpral Pro Instalatii, prin depozitele sale de la Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Timisoara, Craiova, Roman si Oradea si prin reteaua nationala de distribuitori, sustinute de relatiile puternice si directe de peste 15 ani cu producatori din Europa Centrala si de Vest, ofera o diversitate mare de produse pentru urmatoarele domenii de activitate: incalzire, alimentare cu apa, alimentare cu gaz, canalizari, energii regenerabile, cu toate avantajele noilor tehnologii: durata de viata extinsa (pana la 50 ani pentru unele produse), instalare usoara, prietenoase cu mediul inconjurator, de incredere, sisteme complete, solutii confortabile, adecvate pentru nevoile actuale ale clientilor romani.
  • Activitatea se desfasoara in 8 locatii, Cluj, Bucuresti, Brasov, Sibiu, Roman, Craiova, Timisoara, Oradea.
  • Modelul este de show-room, birouri si depozit.
  • Acuratetea stocului, urmarirea produsului si disponibilitatea acestuia.

  • Unul din factorii determinanti in alegerea solutiei Soft1 ERP a fost gradul ridicat de configurare si personalizare. Platforma suporta personalizare intr-un procent foarte ridicat fata de standard.
  • Implicarea echipei Secpral la nivel tehnic. Echipa condusa de Directorul IT, este implicata in dezvoltarea platformei, stabilirea proceduriilor si implementarea acestora, sub coordonarea consultantiilor Serra si ERP Concept Solutions.
  • Strategia Softone, este acea de a se dezvolta prin intermediul parteneriilor. Prezenta acestora in numar mare si prezenti in toate orasele cu potential economic, face ca beneficiarul sa poata opta in privinta consultantiilor. Prezenta la Cluj a companiei ERP Concept Solutions, a fost foarte importanta in luarea acestei decizii.

  • Sistemul implementat a reusit sa aduca informatiile din cadrul tututor departamentelor, intr-o singura baza de date. Informatiile sunt actualizate online, iar acuratetea rapoartelor este maxima. Timpul castigat prin eliminarea redundantei este utilizat la optimizarea proceselor de business si se reflecta in calitatea serviciilor oferite.
  • Soft1 ERP pune la dispozitia utilizatorului modulul de dezvoltare, raportare si BI necesar tuturor dezvoltarilor rezultate din extinderea activitatii, astfel dependenta fata de consultant, respectiv implementator, este minima.
  • Utilizatorii isi definesc singuri listele de rezultate, adauga filtre si coloane cu informatiile necesare in listele predefinite de cautare. Utilizatorii isi adapteaza singuri raportele pentru afisare, export si tiparire in formatul dorit. Fiecare utilizator isi poate defini gadget-uri cu informatii utile in momentul accesarii programului.


Află cum te poate susține Soft1 în dezvoltarea afacerii tale


Solicită demo