Soft1 Series 5

Cu un pas înaintea viitorului

 

Cincisprezece ani de soluții inovatoare în doar trei cuvinte, Soft1 Series 5. Dezvoltata pe platforma Soft1, noua varianta Soft1 Series 5 a fost reconstruită în totalitate, de la interfață până la arhitectura software care stă în spatele ei.
Dotată cu numeroase îmbunătățiri, rafinată cu noi funcționalități revoluționare, noua versiune Soft1 reprezintă una dintre cele mai importante lansări de produs din istoria SoftOne.

Este vorba despre principiile care stau în ADN-ul SoftOne încă de la înființarea companiei: inovație, simplitate și fiabilitate. Acestea reprezintă liantul perfect între computere, telefoane mobile și Internet și oferă utilizatorului o experiență spectaculoasă, atât la nivel intuitiv, cât și cognitiv. Și, cel mai important aspect, noul Soft1 Series 5 aduce funcționalități cu adevărat relevante și oferă utilizatorilor o experiență uniformă, de pe orice dispozitiv.

Redefinim experiența utilizatorului

Noul Soft1 Series nu este doar despre procesul creativ și analitic de realizare a design-ului unei noi interfețe. Este vorba despre înțelegerea profundă a comportamentului utilizatorilor, a acțiunilor pe care aceștia le fac atunci când lucrează în aplicațiile SoftOne și despre ceea ce au nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp, cu cel mai mic efort posibil. Soft1 Series 5 a fost conceput pornind de la prioritățile utilizatorilor, simplificând semnifcativ interacțiunea managerilor și a angajaților, în ceea ce privește operațiunile de business de zi cu zi.

Astfel, Soft1 Series 5 crează un spațiu de colaborare excelentă între angajați, companie și un software cu adevărat inovator.


Citește mai multeFuncționalități mobile fără limită


Folosindu-se de un design instinctiv, de accesibilitatea atât de importantă pentru utilizatorii de aplicații mobile și de o arhitectură software intuitivă, Soft1 Series 5 face ca locația, expertiza tehnică a utilizatorului și dispozitivul de pe care accesează aplicația să fie irelevante. Asta pentru că Series 5 aduce funcționalități cu o mobilitate fără precedent, care devine ajustabilă indiferent că vorbim de utilizatori de laptop, tabletă sau smartphone.

Soft1 Series 5 își extinde beneficiile pe orice dispozitiv inteligent și permite dezvoltarea de noi oportunități de business prin intermediul platformei mobile inovatoare Soft1 360 sau prin intermediul aplicației dedicate automatizării vânzărilor Soft1 360 sau cu ajutorul Soft1 Sales Force Automation.


Citește mai multe


Inteligență dinamică


Soft1 Series 5 este conceput pentru a crește exponential productivitatea resurselor umane, cu ajutorul unei game largi de tehnologii inovatoare.

Astfel, SoftOne adaugă noului Series 5 modulul Soft1 Business Automation Machine (B.A.M) - ”creierul” afacerii, care comunică, decide și acționează proactiv pentru utilizatori. Cu B.A.M, orice operațiune din ERP poate face parte dintr-un proces de business și poate funcționa asemenea unei orchestre de clasă mondială coordonate armonios și consecvent.

În plus, EVA (Enterprise Virtual Assistant), asistentul personal digital, ce deține capacități cognitive, comunică, ghidează și ajută utilizatorii să își organizeze activitățile zilnice într-un mod care transformă complet experiența utilizatorului cu un sistem ERP.


Aflați mai multeConectivitate și colaborare fără limiteSoft1 Series 5 este conceput pentru era Internet of Things. Proiectat pentru a sprijini colaborarea fără probleme cu orice soluție software terță și orice sistem bancar, Soft1 Series 5 extinde oportunitățile de business ale companiei dumneavoastră, oferindu-i toate resorturile necesare pentru a atinge rezultate spectaculoase.

În plus, fiind vorba de o platformă software deschisă, Soft1 Series 5 are capacitatea de a se conecta cu orice device, platformă online/offline sau tehnologie, fără investiții sau achiziții de echipamente suplimentare.


Aflați mai multePerformanță Cloud de ultimă generație
0
SaaS installations
0
users
0
MIL requests
0
GB data transfer

every single day ...
Soft1 Series 5 încorporează toate beneficiile, caracteristicile și funcționalitățile celei mai inovatoare platforme Cloud ERP de pe piața din Sud-Estul Europei. Cu mai mult de 3000 de instalări înregistrate, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care companiile au reușit să se dezvolte pe piețele din regiune.

Oferind o flexibilitate net superioară oricărui alt ERP de pe piață, Soft1 Cloud vine în întâmpinarea utilizatorilor săi cu un set complet de caracteristici, croite special pentru soluțiile Cloud din generația următoare.

Noul Soft1 Series 5 include numeroase tehnologii de optimizare dezvoltate în premieră, care ridică ștacheta pentru un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai rentabil.

Aflați mai multe