Servicii DirecteTransformă în realitate viziunea afacerii tale complet digitalizate cu ajutorul diviziei noastre de servicii directe SoftOne. Îți oferim servicii integrate de consultanță, implementare și suport și te susținem în proiectarea, integrarea și utilizarea soluțiilor SoftOne, adaptate nevoilor tale de business, astfel încât să îți dezvolți cu succes afacerea. Cu o experiență vastă și abilități tehnice de excepție, echipa noastră oferă cele mai bune servicii, utilizând o metodologie testată și completă de implementare, care să asigure rezultate remarcabile pentru fiecare client.


Misiunea noastră este să susținem transformarea digitală a tuturor companiilor, schimbând într-un mod eficient modul în care operează pentru a-și atinge obiectivele. Oferind flexibilitate astfel încât să satisfacem nevoile specifice ale fiecărui client, ne asigurăm în fiecare zi că procesele de business funcționează într-un mod integrat și eficient, pentru rezultate încă din prima zi.Nikos Rizopoulos

General Manager, Servicii Directe

Începând cu anul 2020, Nikos Rizopoulos a preluat rolul de Director General al diviziei de servicii directe SoftOne, luându-și angajamentul de a îndeplini toate obiectivele strategice ale companiei. Datorită abilităților sale analitice, organizaționale și de management, Nikos, alături de echipa SoftOne Integration Services, oferă servicii de excepție pentru fiecare client, gestionând eficient resursele companiei.

E: n.rizopoulos@softone.ro
T: +40 21 410 20 47
  Str. A.P. Cehov nr. 2, Sector 1, Bucharest
  Nikos Rizopoulos


Consultanți ERP

Echipa noastră de consultanți ERP experimentați este pregătită să te susțină în procesul de implementare al aplicațiilor SoftOne, oferindu-ți asistență și suport la fiecare pas. Având cunoștințe avansate despre cele mai bune practici în implementarea soluțiilor business software pentru fiecare industrie, consultanții noștri ERP sunt pregătiți să facă față cu success tuturor provocărilor, astfel încât să asigure succesul fiecărei implementări.


Developeri

Având o experiență vastă în domeniul business software, echipa de developeri SoftOne Integration Services dezvoltă soluții și funcționalități inovatoare în platforma Soft1, adaptate în totalitate nevoilor specifice ale fiecărei companii, pentru a satisface în întregime cerințele clienților și pentru a sprijini chiar și cele mai complexe operațiuni.


Specialiști Suport

Pentru a asigura maximum de eficiență operațională utilizatorilor finali, echipa noastră de suport îndrumă într-un mod activ fiecare client, răspunzând imediat solicitărilor și rezvolvând cu promptitudine fiecare cerință. Deținând cunoștințe avansate în domeniu, ne susținem eficient fiecare client și le oferim suportul de care au nevoie, în orice moment.Oferim servicii de implementare integrate, la cele mai înalte standarde, astfel încât să ajutăm companiile din toate industriile să se bucure de beneficiile utilizării soluțiilor inovatoare SoftOne pentru a-și spori eficiența operațională. Ne-am asumat cu succes rolul de a personaliza și îmbunătăți aplicațiile software, astfel încât să creăm soluții personalizate, ce satisfac în totalitate nevoile specifice ale fiecărui client. Începând cu managementul proiectelor, analiză, migrarea datelor sau personalizarea funcționalităților și suport, suntem alături de clienții noștri la fiecare pas în procesul lor de transformare digitală.

Project Management

Asigurăm planificarea, coordonarea și execuția impecabilă a fiecărei implementări prin intermediul serviciilor complete de project management pe care le oferim. Utilizând cele mai avansate metode de management al proiectelor, avem grijă ca fiecare etapă să fie finalizată cu success. Transparența în relația cu clienții și comunicarea eficientă este o prioritate, astfel încât să dezvoltăm o colaborare de excepție cu fiecare client.

Analiză de Business

Implementarea corectă a soluțiilor business software avansate începe prin înțelegerea în profunzime a nevoilor de afaceri și a obiectivelor fiecărei companii. Echipa noastră analizează în detaliu orice model de business, pentru a înțelege în totalitate cerințele, a eficientiza operațiunile și pentru a crea un plan de implementare complet, ce asigură succesul fiecărui proiect.

Reorganizarea Proceselor de Business

Într-un mediu de business dinamic, optimizarea continuă a operațiunilor este necesară pentru orice companie care își dorește să rămână competitivă. Oferim servicii complete pentru reorganizarea operațiunilor, prin identificarea fluxurilor de business actuale și viitoare, a neconcordanțelor în procese și a celor mai bune practici, astfel încât să optimizăm toate procesele.

Migrarea Datelor

Migrarea datelor reprezintă o etapă esențială în procesul de implementare. Suntem alături de clienți prin procesarea eficientă a datelor, organizarea lor și curățarea bazelor de date, pentru migrarea fără dificultăți a informațiilor din vechiul sistem.Configurarea Parametrilor

Configurăm aplicațiile business software urmând o abordare eficientă, astfel încât să garantăm cea mai bună experiență utilizatorilor finali și să minimalizăm în cel mai optim mod erorile de funcționare.

Personalizare

Oferim servicii de personalizare a aplicațiilor, în funcție de cerințele și nevoile operaționale ale clienților, astfel încât să îmbunătățim performanța soluțiilor pentru fiecare companie. Sprijinim eficient efortul fiecărei organizații de a-și optimiza procesele de business, prin dezvoltarea unor funcționalități personalizate sau prin integrări complexe, chiar și cu aplicații terțe.

System Engineering

Suntem pregătiți să te susținem la fiecare pas. Ne asigurăm că poți utiliza cu succes soluțiile noastre pe parcursul întregii colaborări, răspunzând în cel mai scurt timp solicitărilor și punându-ți la dispoziție traininguri complete și acces nelimitat la documentația SoftOne.

Suport

Suntem pregătiți să te susținem la fiecare pas. Ne asigurăm că poți utiliza cu succes soluțiile noastre pe parcursul întregii colaborări, răspunzând în cel mai scurt timp solicitărilor și punându-ți la dispoziție traininguri complete și acces nelimitat la documentația SoftOne.
Succesul fiecărui client este și succesul nostru.
Descoperă implementările de succes ale clienților noștri și află de ce au ales soluțiile inovatoare SoftOne!
Contactează-ne!

Trimite-ne un mesaj, iar noi ajutăm să îți atingi toate obiectivele de business cu ajutorul soluțiilor SoftOne!        Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*    *Câmp obligatoriu
    Romania - SoftOne Integration Services SA
    Str. A.P. Cehov nr.2, Sector 1, Bucuresti
    Tel.: +40 21 410 20 47, +40 21 410 89 44 | E-mail: s1sa@softone.ro