Home > Enterprise Mobility > Web & Mobile > mCRMSoft1 mCRM

Soft1 mCRM este instrumentul de care ai nevoie pentru a îți maximiza oportunitățile din piață, a efectua campanii de marketing dedicate și eficiente, a rezolva solicitările clienților într-un mod rapid și eficient dar și pentru a crește productivitatea din teren a agenților de vânzare.

Soft1 Mobile CRM permite angajaților cheie să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clienților, oricând și în orice loc s-ar afla. Încorporează proceduri de vânzări complet automate și suport pentru clienți prin accesarea sigură și rapidă la datele centralizate din sistem.

Soft1 mCRM poate fi personalizat și implementat cu ușurință, indiferent de modul de operare a soluției Soft1 ERP (on-premise sau în cloud).


Funcționalități

Gestionează persoanele de contact și informatiile despre clienti, poți înregistra clientii potențiali identificați în urma campaniilor de marketing desfășurate.

Funcționalități dedicate pentru managementului operațiunilor zilnice: planificare task-uri, întâlniri, email-uri, apeluri telefonice direct de pe telefonul mobil.

Poți adăuga oportunități de vânzare legate de clienți, alocate unui responsabil din cadrul organizatiei și poți urmări stadiul pâna la realizarea vânzării, în orice moment și în orice loc te-ai afla.

Utilizați beneficiile unice ale unui sistem CRM 100% customizabil: crearea de fluxuri de lucru personalizate, setarea de condiții pentru alerte prin email sau diverse acțiuni, notificări privind evenimente/activități viitoare sau notificări privind închiderea task-urilor și multe alte funcții.

Vizualizează și administrează cele mai recente activități și informații privind istoricul pe un anumit client, prospect, proiect (oferte, comenzi,vânzări, plăți campanii, întâlniri, apeluri telefonice, etc).

Management eficient prin alocarea de resurse și evidențierea lor pe fiecare acțiune de marketing în parte (personal tehnic, săli de meeting, echipamente și kit-uri necesare procesului de vânzare)


Descarcă aplicația mobilă Soft1 mCRM

Citește și