Home > Soft1 Series 6 > Mobilitate > Soft1 WMS LiteSoft1 WMS Lite
Optimizează-ți operațiunile din depozit

Solicită un demo
Îmbunătățește-ți procesele de business cu ajutorul unei soluții puternice care îți oferă funcționalitatea, controlul și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-ți gestiona depozitele și stocurile. Soft1 WMS Lite este o aplicație de mobilitate de ultimă generație, ce permite automatizarea proceselor recurente din depozite pentru a asigura eficiență în operare și acuratețea gestiunii stocurilor.

Având o interfață intuitivă și ușor de folosit, Soft1 WMS Lite îți susține angajații cu precizie atunci când se deplasează prin depozit. Prin intermediul aplicației, operatorii din depozit pot accesa de pe dispozitivul mobil toate funcționalitățile și informațiile de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea ușor și eficient, evitând erorile umane și întârzierile.

Interconectată complet cu infrastructura IT centrală, Soft1 WMS Lite permite actualizarea în timp real a datelor și control asupra fluxurilor de lucru și a inventarului, limitând nevoia de introducere manuală a datelor. Aplicația te ajută să îți reduci costurile de stocare și să răspunzi mai rapid solicitărilor clienților.


Crește productivitatea

Automatizează-ți operațiunile

Desfășoară toate acțiunile din depozit de pe tabletă sau telefonul mobil, actualizând Soft1 ERP cu toate informațiile și documentele relevante.
Onorează sau plasează noi comenzi și procesează retururile clienților.
Simplică procesul de selecție al comenzilor individuale sau agregate și continua prin ambalarea lor. Efectuează achiziții, solicitări și inventarieri fizice sau completează stocurile prin plasarea comenzilor în grup către furnizori.

Lucrează ușor și eficient

Redu la minimum acțiunile și click-urile care nu sunt necesare. Personalizează-ți meniul în funcție de nevoi și setează modul de afișare al task-urilor prin drag&drop. Găsește orice articol din depozit cu o simplă căutare text. Lucrează fără înreruperi, oprind timpul de procesare al comenzilor tale. Conectează aplicația cu un scanner Bluetooth și scanează codurile de bare ale articolelor direct cu camera web a telefonului mobil.

Lucrează mai mult, în timp real

Obține access la informații despre stocuri și comenzi, indiferent de locul din care lucrezi. Introdu produse noi și gestionează listele din depozit. Compară prețurile de pe raft cu prețurile introduse în Soft1 ERP și corectează erorile. Gestionează numerele seriale, seriile, loturile și grupurile de articole și variațiile de articole pe culori și mărimi și asigură-te că toate comenzile sunt executate corect. Conectează-ți aplicația cu imprimanta wireless ca să printezi documente, etichete și ambalaje.Operează mai rapid, fără erori

Localizează comenzile și vânzările introduse în aplicație prin verificarea articolelor și a cantităților pe care trebuie să le selectezi. Separă automat comenzile cu articole din diferite loturi sau spații de depozitare în mai multe documente. Utilizează alerte audio și vizuale ca să eviți erori precum cantitate suplimentară sau introducerea unui articol nou în timpul proceselor de selecție și ambalare a produselor.

Eficientizează-ți la maximum resursele

Desfășoară operațiunile din depozit mai rapid, cu mai puțini oameni. Efectuează fiecare task pas cu pas și scanează pentru a asigura actualizarea în timp real a aplicației Soft1 ERP. Accelerează achiziția materialelor, eficientizează fluxurile de articole în depozite și optimizează operațiunile de selecție și ambalare, printr-o execuție corectă a comenzilor tale.


Gestionează eficient stocurile

Organizează mai bine depozitele

Facilitează procesele de depozitare a produselor, de localizare și colectare a comenzilor. Ghidează-ți angajații către locații exacte de depozitate prin simplificarea operațiunilor de colectare, comandare și inventariere. Câștigă timp valoros prin setarea imediată a locației de depozitare pentru un anumit produs sau selectează automat locația setată pentru articolele corespunzătoare.

Gestionează eficient stocurile

Controlează fluxul produselor în zonele de depozitare ale companiei tale. Înregistrează toate informațiile de inventar prin scanarea articolelor pe măsură ce acestea intră, se deplasează și ies din depozit. Monitorizează evoluția stocurilor în timp real, gestionându-le mai eficient din punct de vedere costuri și operațional.

Procesează comenzile mai rapid

Prelucrează comenzile clienților indiferent de locul din care lucrezi, identificând ușor locația exactă de depozitare a produselor cerute. Accelerează procesul de selecție și ambalare prin scanarea și verificarea produselor în funcție de documentele de comandă, direct de pe dispozitivul tău mobil.

Generează valoare adăugată din proceseAsigură acuratețea informațiilor

Urmărește toate mișcările din depozit și ajută departamentul de Relații Clienți să gestioneze mai eficient comenzile și retururile. Oferă comercianților informații despre cantitatea de stocuri disponibilă, pentru a încuraja mai multe comenzi. Creează previziuni și planifică achizițiile astfel încât să ai mereu stoc disponibil.

Redu costurile de operare

Evită greșelile și erorile cauzate de utilizarea fișierelor Excel și a documentelor printate ce pot genera retururi sau anulări ale comenzilor. Redu costurile cu infrastructura hardware prin scanarea produselor direct cu camera web a dispozitivului tău mobil. Susține angajații din depozit într-un mod practic, utilizând o soluție modernă și ușor de folosit, ce nu necesită un training îndelungat.

Crește satisfacția clienților

Elimină complet procesarea comenzilor incomplete sau incorecte ce pot genera o creștere a retururilor.
Automatizează procesele de selecție și ambalare și asigură-te că produsul potrivit este livrat clientului potrivit, la momentul potrivit. Scanează articolele, imprimă etichete și ambalaje imediat listând cu exactitate articolele din fiecare pachet.

Module

Introdu noi produse în depozit prin actualizarea automata a listei de produse din sistemul central.
Gestionează imediat toate produsele din listele corespunzătoare pe care le-ai creat în Soft1. Localizează rapid produsele care te interesează folosind parole, coduri alternative, coduri de bare, loturi sau numere seriale (prin căutare text, folosind scannerul Bluetooth sau camera web). Vizualizează orice detaliu despre produse (numere seriale, seturi, loturi, data de expirare, culoare, mărime etc) sau modifică informațiile.

Verifică disponibilitatea produselor în funcție de spațiul de depozitare/ raft prin grafice color ce marchează fluctuațiile în cantitate.

View Data Sheet

Examinează și compară ușor prețurile de pe etichetele produselor din depozit cu prețurile introduse în sistemul Soft1 ERP. Identifică orice produs de care ești interesant, modifică și actualizează imediat informațiile despre produs în cazul unor neconcordanțe și printează noi etichete oriunde te-ai afla cu prețurile actualizate folosind imprimantele Bluetooth.

View Data Sheet

Efectuează picking-ul programat între depozitele companiei tale în funcție de comenzile relevante introduse în Soft1 ERP. Recepționează articolele pe care dorești să le transferi într-un nou depozit prin introducerea directă în sistem a documentelor relevante.

View Data Sheet

Recepționează și onorează comenzile de achiziție introduse în Soft1 prin adăugarea unui dispoziții de livrare suplimentare. Creează noul document de ambalare cu articolele și cantitățile comenzii care urmează să fie ridicate și scanează articolele. Introdu automat un document pentru toate comenzile de la același client și identifică imediat toate comenzile în așteptare. Setează alerte audio și video pentru a evita depășirea stocului pentru un articol.

View Data Sheet

Ambalează rapid produsele pe care le-ai colectat în procesul de selecție.

Scanează produsele și cutiile, stabilește cantitățile și introdu noul document în Soft1 pentru actualizarea automată a informațiilor. Printează (cu ajutorul imprimantelor Bluetooth) fișierele relevante cu informațiile clienților, precum și produsele în funcție de cutie/ ambalaj.

Modifică și cantitățile din cutiile care au fost deja închise și creează automat tipăriri noi cu informațiile actualizate.

View Data Sheet

Editează comenzile introduse în Soft1 ERP, creează direct o nouă comandă și procesează ușor retururile clienților prin generarea notelor de expediere/ primire relevante. Introdu automat articolele comenzilor dintr-un lot sau spațiu de stocare diferit, pe rânduri distincte ale documentului.

Bucură-te de avantajele funcției „Lock Time” pentru a bloca procesarea comenzii și pentru a seta timpul de care ai nevoie pentru a procesa comanda.

View Data Sheet

Înregistrează nevoile de aprovizionare pentru completarea stocurilor în timp util prin plasarea comenzilor în grup către furnizori. Identifică imediat toate articolele ce necesită aprovizionare și include în comandă, creând automat documente de comandă diferite pentru fiecare tip de furnizor.

View Data Sheet

Transferă articolele între sediile și depozitele unei sucursale sau chiar în interiorul locațiilor individuale de depozitare, fără erori sau omisiuni. Caută orice articol prin funcția de căutare text, ori scanând codul alternativ, lotul sau numărul serial și introdu cererile în sistem pentru a actualiza simultan aplicația.

View Data Sheet

Înregistrează și verifică statusul și stocurile din spațiile de depozitare prin introducerea automata a documentelor fizice de inventar în sistemul Soft1.
Caută orice produs, fie prin căutare text sau prin scanarea parolei/ codului de bare, a codurilor alternative, a loturilor sau a numerelor seriale. Introdu un nou produs direct în depozit și actualizează codul de bare al noului produs înregistrat.

View Data Sheet

Recepționează și onorează comenzile de achiziție introduse în Soft1 prin adăugarea unor dispoziții de livrare suplimentare. Creează noul document de ambalare cu articolele și cantitățile comenzii care urmează să fie ridicate și scanează articolele. Introdu automat un document pentru toate comenzile de la același client și identifică imediat toate comenzile în așteptare. Setează alerte audio și video pentru a evita depășirea stocului pentru un articol.

View Data Sheet

Localizează și onorează, individual sau în grup, comenzile clienților care au fost introduse în sistem. Creează documentele de picking, vizualizează articolele și cantitățile ce trebuie colectate pentru a executa comanda și scanează articolele din depozit. Introdu automat un document pentru toate comenzile de la același client și identifică imediat toate comenzile în așteptare. Folosește-te de alertele audio-vizuale Soft1 WMS Lite și evită erorile, precum importul stocurilor în cantități prea mari. Printează etichetele articolelor utilizând imprimantele Bluetooth.

View Data SheetSolicită un demoTe rugăm să completezi formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată vei primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.


   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu

Descărcați Soft1 WMS Lite