Soft1 Series 5
Redefinim conceptul de User ExperienceBine ați venit în lumea inovatoare a Soft1 Series 5, cea mai nouă versiune Soft1! Avand peste 200 de îmbunătățiri și caracteristici noi, acestea permit utilizatorilor să efectueze task-uri mai repede și mai ușor, cu mai puține clickuri, ceea ce face ca activitatea de zi cu zi să fie una cu adevărat relevantă și încântătoare. Soft1 Series 5 oferă o experiență fără precedent care influențează în mod direct productivitatea și performanța organizațională.
Ecran de lucru și Meniu

Întregul aspect grafic este impresionant și oferă o ușurință fără precedent în proiecția gadget-urilor personalizate de orice formă, conținut, date, browser, HTML etcBara de instrumente personalizată

În partea de sus a ecranului, noua bara de instrumente oferă utilizatorului o imagine centralizată - afișând mesajele și memento-urile în așteptare, la fel ca o platformă social media, precum și accesul la cele mai importante funcționalități, cum ar fi setările aplicației, baza de date SQL și alte informații despre instalare.
Formulare ușor de vizualizat prin scroll

În noul Soft1 Series 5, orice ecran afișat, inclusiv ecranele de filtrare, permit scroll-ul, pentru o vizualizare mult mai ușoară a datelor. Acest lucru facilitează afișarea unei cantități mai mare de informații pe orice ecran, indiferent de dimensiunea și rezoluția acestuia. Selectând derularea verticală, utilizatorul poate accesa orice tip de ecran fără nicio restricție, cu oricâte câmpuri îi sunt necesare. Prin urmare, formularele sunt ajustate instantaneu pentru a se afișa pe ecrane mai mari sau mai mici, fără nicio modificare a informației, permițând utilizatorilor să navigheze cu mai puține scroll-uri și clicuri.
Meniul lateral

Accesul la modulele utilizate și aplicarea de filtre sau afișarea browserelor a fost întotdeauna extrem de facilă în toate aplicațiile Soft1. Datorită faptului că ecranele aplicației se extind orizontal, proiectarea browserelor, alertelor și scenariilor de import a fost plasată pe un meniu lateral flotant, care aduce ușurință și rapiditate în activitatea utilizatorului. Noua bara laterala este un plus fundamental în Soft1 ERP. Disponibil de pe orice ecran, prin simpla plasare a cursorului peste meniu, utilizatorul poate dezvălui și comuta instant între cele mai frecvente task-uri, joburi conexe, browsere și formulare.
Docking quick views

Docking Quickview standardizează și accelerează fluxul de lucru al utilizatorilor care manipulează sarcini zilnice de date de operare. Este un instrument versatil și puternic pentru organizarea și accesarea informațiilor suplimentare într-un mod structurat pe orice tip de ecran. O vizualizare rapidă poate fi accesată cu un simplu click dreapta sau integrată în orice ecran, oferind utilizatorilor o gamă largă de opțiuni privind accesarea informațiilor detaliate, cum ar fi datele financiare ale companiei, bilanțul stocurilor, situația financiară a clienților, istoricul comenzilor etc.
Timeline

Utilizatorii Soft1 Series 5 pot accesa într-un singur loc, în modul cel mai simplu, toate informațiile legate de orice tranzacție la un moment dat. În cazul secțiunilor celor mai importante din aplicație, cum ar fi proiectele, contractori terți, instalările, acțiunile, task-urile și angajații, este disponibil un nou calendar ce se afișează ca un album cronologic care ilustrează grafic toate tranzacțiile conexe, cum ar fi comenzi, facturi, încasări, plăți și orice altă acțiune a avut loc în timp.
Gruparea

În Soft1 Series 5, toate browserele și listele de date, în afară de gruparea verticală, prezintă acum o opțiune de grupare orizontală cu acces la înregistrări, la fel ca în tabelele pivot. În plus, fiecare coloană de date include un filtru dinamic, care pune la dispoziție un mod rapid și ușor de a lucra cu orice subset de date. Atunci când se utilizează mai multe filtre, în partea de jos a ecranului există un rezumat al tuturor filtrelor aplicate, împreună cu opțiunea de a continua crearea de scenarii mai complexe. Desigur, toate scenariile pot fi salvate pentru referințe ulterioare.
Opțiuni de căutare avansată

Soft1 Series 5 oferă funcții de căutare după numeroase criterii puternice în cadrul oricărui meniu, activitate, acțiune, browser activ, etc. Acționând exact ca un motor de căutare Google, noua bară de căutare se concentrează cu prioritate pe task-ul activ sau pe meniul cel mai relevant, fără a necesita intervenția suplimentară a utilizatorului. În plus, în Soft1 Series 5 puteți efectua căutări mai precise pe anumite domenii, cum ar fi griduri și combo boxes.
Formulare noi

Una din caracteristicile cheie ale Soft1 Series 5 este flexibilitatea de a crea sau de a modifica orice tip de formulare în timp real. Timpul necesar pentru a aplica modificări pe orice formular de ecran a fost redus la jumătate și toate modificările au loc fără să fie nevoie să restartați entitatea deschisă deja.
Vă rugăm să completați fomularul următor:Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată veți primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu