Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud Noutăți & Evenimente  ›  Softone Romania, la Internet & Mobile World 2017: Peste 60% dintre companii ne solicita aplicatii in Cloud. Nu mai vorbim de un trend, ci de actualitate



Softone Romania, la Internet & Mobile World 2017: Peste 60% dintre companii ne solicita aplicatii in Cloud. Nu mai vorbim de un trend, ci de actualitate

October 15, 2017


Business Software Cloud Noutăți & Evenimente

SoftOne Romania a fost prezenta în calitate de sponsor oficial la cel mai important eveniment de IT din Europa de Sud-Est – Internet & Mobile World 2017.

Unul dintre subiectele care au dominat evenimentul pe parcursul celor 2 zile a fost ”Ascensiunea solutiilor software de business in Cloud”, motivul fiind acela ca tehnologia Cloud a devenit cea mai solicitata si cea mai valoroasa pentru companiile mici si mijlocii din Romania care vor sa primeasca mai multa valoare cu un cost mai mic, bucurandu-se de aceleasi avantaje ca si o corporatie.

”Peste 60% dintre companii solicita deja solutia Soft1 ERP in Cloud, iar numarul de utilizatori ai aplicatiilor SoftOne in Cloud trece de 30.000”

Va invitam si urmariti intregul panel de discutie moderat de Business Review, in care CEO-ul SoftOne Romania, Haris Zachariades, vorbeste despre ascensiunea spectaculoasa a solutiilor software de business in Cloud din ultimii 3 ani, pe piata din Romania.





Articole asociate