Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  Parteneriat strategic cu webhotelier | primalres, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții hoteliere



Parteneriat strategic cu webhotelier | primalres, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții hoteliere

January 26, 2023


Noutăți & Evenimente

Colaborarea dintre SOFTONE Grup, lider în dezvoltarea soluțiilor business software în Cloud, și una dintre cele mai importante companii tehnologice din industria turismului din Europa redefinește transformarea digitală a afacerilor din sectorul hotelier.

SOFTONE Grup, cel mai mare furnizor de soluții software în Cloud, anunță un parteneriat strategic cu webhotelier|primalres, un dezvoltator de top al soluțiilor tehnologice inovatoare din domeniul turistic, cu peste 16.000 de instalări în peste 9.000 de hoteluri din 38 de țări.

Colaborarea se va axa asupra promovării la nivel internațional a soluției Hotelizer Cloud PMS prin intermediul rețelei de parteneri SOFTONE, pe piețele din Grecia, România și Bulgaria. Datorită acestui parteneriat, cele două companii vor putea satisface complet nevoile de digitalizare ale afacerilor care operează în industria hotelieră, punându-le la dispoziție cele mai avansate și inovatoare aplicații business software, ce încorporează funcționalități de distribuție electronică, gestiune a rezervărilor, operare front-desk, precum și suport complet pentru procesele de back-office.

Soluția Hotelier Cloud PMS dezvoltată de webhotelier|primalres reprezintă un sistem inovator de property management, 100% grecesc, care încorporează tehnologii de ultimă generație ce va putea satisface complet nevoile fiecărui hotel, indiferent de dimensiune, printr-o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Făcând parte din suita de aplicații webhotelier|primalres, soluția poate fi conectată automat cu aplicațiile primalRES channel manager și WebHotelier, fiind ușor de activat și utilizat de către managerii de hotel pentru a-și facilita și eficientiza activitatea.

De asemenea, prin conectarea aplicației Hotelizer Cloud PMS cu soluțiile inovatoare dezvoltate de grupul SOFTONE, precum Soft1 Cloud ERP sau GO Retail în Cloud, fiecare companie din industria hotelieră își poate automatiza complet toate procesele de management comercial.

Panos Martinis, CEO în cadrul grupului SOFTONE, a afirmat: „SOFTONE a demonstrat că este una dintre companiile din industria software care s-a poziționat ca un lider în susținerea evoluției organizațiilor către era digitală. Colaborarea strategică cu webhotelier|primalres, o companie renumită la nivel internațional și un pionier în dezvoltarea soluțiilor hoteliere, întărește această afirmație. Prin intermediul acestui parteneriat și a rețelei de parteneri SOFTONE, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor din industria ospitalității cu cea mai modernă soluție de property management, Hotelizer. De asemenea, dincolo de aplicația PMS, vrem să oferim companiilor din industrie toate soluțiile inovatoare dezvoltate de SOFTONE și webhotelier|primalres, astfel încât să satisfacem în totalitate nevoile oricărui business din industria hotelieră cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație. ”

La rândul său, Panagiotis Kontozamanis, CEO webhotelier|primalres a declarat: ”Suntem deosebit de fericiți pentru colaborarea strategică pe care am încheiat-o cu SOFTONE pentru promovarea soluției Hotelizer Cloud PMS, un sistem inovator de management al proprietății. Alături de SOFTONE transpunem în realitate o viziune comună: să oferim companiilor din industria ospitalității soluții integrate, care să contribuie în mod decisiv la transformarea digitală a acestora”.





Articole asociate