Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud Mobility  ›  SoftOne lansează oficial noul Soft1 SFA



SoftOne lansează oficial noul Soft1 SFA

December 11, 2017


Business Software Cloud Mobility

SoftOne Technologies, cea mai dinamică companie de soluții software de business în Cloud din Sud-Estul Europei, anunță lansarea celei mai noi aplicații dedicate automatizării forței de vânzări – Soft1 SFA.

Având la bază platforma de dezvoltare a aplicațiilor web & mobile Soft1 360, noua soluție Soft1 SFA răspunde nevoilor de gestiune a forței de vânzări în companii, atât la nivel de top management, cât și la nivel executiv. Soft1 SFA permite companiilor, indiferent de industrie sau mărime, îmbunătățirea activității de vânzari, conversia îmbunătățită a lead-urilor în clienti și o automatizare completă a tuturor operațiunilor din departament.

Noul Soft1 SFA rulează nativ pe orice dispozitiv mobile (tabletă și smartphone), permițând agenților din teren să își ducă la bun sfârșit sarcinile zilnice, în timp ce se află la client sau în deplasare. Aplicația este ușor de utilizat și oferă funcționalități care simplifică toate procesele cheie: programarea rutelor de deplasare cu ajutorul Google Maps, managementul clienților și al lead-urilor, al comenzilor și al plăților venite de la clienți, efectuarea de sondaje și chestionare în orice locație, generarea de rapoarte și statistici relevante pentru întreg departamentul de vânzări etc.

Aplicația Soft1 SFA poate opera atât online, cât și offline și oferă managerilor de vânzări date în timp real care pot fi convertite în statistici valoroase utilizate pentru monitorizarea performanței vânzărilor, managementul echipelor de vânzări și optimizarea tuturor proceselor din departament.

Soft1 SFA funcționează atât pe iOS și Android și oferă o interfață prietenoasă și inovatoare, care se adaptează la orice tabletă și telefon, punând la dispoziție inclusiv opțiuni de enterprise mobility și venind in sprijinul conceptului de BYOD în companii.





#aplicatie sfa     #sfa     #soft1 sfa    

Articole asociate