Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud  ›  Cloud ERP și creșterea sa exponențială



Cloud ERP și creșterea sa exponențială

May 28, 2019


Business Software Cloud

Specialiștii estimează că, în 2022, veniturile provenite din vânzarea de sisteme ERP-ul în Cloud vor depăși 28 miliarde de dolari (comparativ cu 17,6 miliarde de dolari în 2016). Această cifră este, în sine, un răspuns la preocupările inițiale privind beneficiile migrării operațiilor critice către sistemele în Cloud, cum ar fi soluțiile SaaS. Acum, avantajele oferite de Cloud au devenit mai mult decât clare.

Această tendință se explică în mare parte prin avantajele financiare evidente pe care le oferă sistemele în Cloud. Pe scurt, astfel de soluții eliberează resurse interne și permit personalului IT să se concentreze pe obiective strategice și necesită o cantitate minimă de hardware care să funcționeze conform așteptărilor.

În plus, nu trebuie să vă bazați pe mai multe servere on-premise, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de spațiu pentru aceste servere. Toate acestea conduc la o strategie de recuperare mai eficientă, întrucât nu mai depindeți de metode de backup tradiționale. Mai mult, cei care își migrează sistemul ERP în Cloud, au acces la date și analize care nu erau accesibile înainte. Deci, nu numai că utilizatorii vor putea accesa date de pe orice dispozitiv acceptat doar cu o simplă conexiune la Internet, dar Cloud-ul sprijină, de asemenea, inovații cum ar fi machine learning și AI. Gândiți-vă la performanța fără precedent a soluțiilor de Business Intelligence de care vor beneficia factorii de decizie.

Trecerea în Cloud oferă oportunitatea ideală pentru revizuirea și optimizarea tuturor proceselor de afaceri existente. Soluțiile ERP, oferite de furnizori fiabili, integrează cele mai bune practici pentru industria fiecărui client. Astfel, ele oferă o mare oportunitate pentru revizuirea și regândirea abordărilor vechi pentru a le face mai flexibile, astfel încât să se poată adapta ușor cerințelor care vin odată cu transformarea digitală.

Și, așa cum se poate înțelege cu ușurință, atunci când companiile vor câștiga importante beneficii financiare și de altă natură din investițiile lor în soluții Cloud, factorii de decizie vor accepta cu ușurință faptul că astfel de soluții sunt necesitate.

În esență, toate caracteristicile și funcționalitățile ERP pot fi implementate în Cloud urmând ca apoi, treptat, să fie adaptate nevoilor specifice ale fiecărei companii. Desigur, pentru ca oportunitățile să se transforme în rezultate, echipa de management ar trebui să adopte schimbarea și să examineze cu atenție modul în care își pot migra toate operațiunile în Cloud, inclusiv, evident, sistemul ERP. Dacă acest lucru este realizat, perspectivele de viitor sunt literalmente nelimitate.





#beneficii     #BI     #CloudEDI     #machine learning    

Articole asociate