Home  ›  Blog  ›  Business Software Trend-uri  ›  Ultimele tendințe definitorii în piața soluțiilor ERP



Ultimele tendințe definitorii în piața soluțiilor ERP

June 5, 2019


Business Software Trend-uri

Încercați să vă actualizați sistemul ERP sau să îl înlocuiți? Citiți mai jos pentru a afla unele dintre tendințele din piața de ERP care vă vor ajuta să alegeți corect.

ERP pentru toți

În mod tradițional, sistemele ERP au fost considerate ca un instrument accesibil numai întreprinderilor mari, dar acest lucru nu mai este valabil. Datorită soluțiilor în Cloud, soft-ul și cheltuielile de implementare au fost reduse semnificativ, iar acum companiile de toate dimensiunile pot beneficia de avantajele oferite de ERP.

Cloud-ul și transformarea digitală

Cloud-ul nu este doar o altă platformă sau opțiune de implementare, ci mai degrabă cheia pentru transformarea digitală și, prin urmare, sistemul ERP ar trebui să fie la fel. Un sistem on-premise nu este singura opțiune care există. Acum, puteți dezvolta o strategie Cloud care va include nu numai ERP, ci și toate celelalte sisteme.

Funcționalități extinse cu AI, machine learning și analytics

Până de curând, aceste caracteristici au fost disponibile numai ca add-on. Acum, acestea fac parte integrantă din orice sistem ERP avansat, permițându-vă să vă dezvoltați în stil propriu și în timp real.

Rolul social media

Indiferent de industria dumneavoastră, social media va schimba modul în care faceți afaceri pe toate nivelurile, astfel încât necesitățile cu privire la sistemul ERP să fie integrate în strategia de social media a companiei.

Rolul personalizării

Sistemele ERP avansate sunt concepute având în vedere customizarea. Unele oferă chiar instrumente pentru a personaliza aplicațiile în funcție de nevoile, îmbunătățind totul, de la productivitate la experiența clienților.

Puterea datelor

Datele sunt valoroase, deci aveți nevoie de un sistem ERP care vă va permite să accesați, să analizați și să afișați datele.

Securitate

Acest lucru nu trebuie neglijat. Oamenii care nu iau în serios securitatea datelor, vor suporta consecințele în cele din urmă. Deși securitatea nu este un privilegiu exclusiv al sistemelor ERP, soluția dumneavoastră ERP ar trebui să integreze instrumentele care protejează datele stocate în ele și facilitează controlul.

Accesul mobil

Utilizarea dispozitivelor mobile este pe un trend ascendent, iar forța de muncă mobilă este în creștere în toate industriile. Prin urmare, sistemul dumneavoastră ERP ar trebui să poată oferi angajaților accesul complet și neîntrerupt la date – oriunde, oricând.

Puterea caracteristicilor

Alegerea unui sistem ERP bazat doar pe caracteristicile sale nu este niciodată o idee bună. Cu toate acestea, este important să evaluați caracteristicile oferite pe baza nevoilor dumneavoastră de afaceri, precum și să le testați, pentru a vă asigura că acestea oferă de fapt tot ceea ce promit.





#business Software     #ERP     #trends    

Articole asociate