Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SOFTONE Group își consolidează echipa de management



SOFTONE Group își consolidează echipa de management

April 13, 2021


Noutăți & Evenimente

SOFTONE Group, membru al grupului de investiții Olympia, anunță consolidarea echipei de management a companiei prin numirea lui Panos Martinis în funcția de Director Executiv. Antonis Kiriazis, ce a ocupat anterior funcția de CEO, va deveni Președintele Executiv SoftOne și va continua să contribuie la planificarea strategică a grupului.

CEO-ul SoftOne, Panos Martinis, deține o experiență impresionantă în funcții de conducere în industria tehnologiei software, lucrând anterior în cadrul companiei Upstream în calitate de Director Financiar. Acesta a avut totodată și responsabilități în diviziile de Management al Parteneriatelor Strategice și Managementul Resurselor Umane. În timpul petrecut în cadrul companiei, a contribuit la transformarea Upstream într-una dintre cele mai de succes companii de software de comerț digital și marketing din lume. Panos Martinis a deținut, de asemenea, funcții de conducere în companii tehnologice și de consultanță din Grecia și Statele Unite, precum Dell și Deloitte. Acesta deține o diplomă de licență în economie la Wharton School din cadrul Universității din Pennsylvania și un master în economie la London School of Economics.

Președintele Executiv al SoftOne, Antonis Kiriazis, a declarat: „Numirea unui director cu expertiza lui Panos Martinis va ajuta SoftOne Group să accelereze implementarea strategiei sale pe termen lung. Atât eu, cât și Panos, împărtășim aceleași valori, principii și obiective. Sunt convins că prin unirea forțelor noastre vom întreprinde acțiuni care vor redefini fundamental standardele industriei software.”

Noul CEO SoftOne, Panos Martinis, afirmă că: „Mă simt onorat și entuziasmat de preluarea funcției de CEO al Grupului SoftOne. Compania este una dintre poveștile de succes legate de tehnologie din Grecia și din străinătate. Soluțiile inovatoare, activitatea comercială solidă susținută de directori extrem de talentați și de o rețea de parteneri determinați reprezintă fundamentul care fac din SoftOne Group o alegere strategică pentru orice companie care dorește să își înceapă călătoria în transformarea digitală.”

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România și Regatul Unit). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. Pentru mai multe informații, vă rugă să vizitați https://www.softone.ro/.

Despre Olympia Group: Olympia Group este un grup de investiții internațional fondat de către Panos Germanos, cu o prezentă puternică în 10 țări și cu un portofoliu de companii în Retail & E-Commerce, Energie, Distribuție, Software și Telecomunicații. De peste 40 de ani, Olympia creează valoare acționând ca un grup puternic din punct de vedere financiar, cu o abordare investițională care susține independența companiilor din portofoliul său. https://www.groupolympia.com





#business Software     #News     #Noutati    

Articole asociate