Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne deschide încă o sucursală în Sofia, Bulgaria, la doar 4 luni după inaugurarea celei din CipruSoftOne deschide încă o sucursală în Sofia, Bulgaria, la doar 4 luni după inaugurarea celei din Cipru

September 8, 2017


Noutăți & Evenimente

SoftOne Technologies, lider regional pe piața de soluții software de business în Cloud din Europa de Sud-Este, anunță deschiderea unei noi sucursale în Sofia, Bulgaria, care va fi condusă și administrată în totalitate de către SoftOne Romania. Anunțul vine la doar 4 luni de la inaugurarea sediului din Limassol, Cipru, și întărește poziția puternică a companiei care este într-o dezvoltare accelerată pe piața regională de soluții software de business. Noua sucursală va funcționa pe același model de business ca și cele din Atena, Salonic, Bucuresti si Limassol: soluțiile Soft1 ERP, CRM și aplicațiile de Enterprise Mobility vor fi vândute și implementate printr-o rețea de parteneri autorizați, cu experiență și expertiză pe piața de business software.

Deschiderea noii sucursale SoftOne face parte din strategia companiei de extindere în regiune și de a acoperi piețele emergente, prin lansarea unor soluții de business de ultimă generație, în Cloud, ce vor permite mediului de afaceri o creștere rapidă și sustenabilă.

Este încă un pas înainte în extinderea accelerată a SoftOne în regiunea Europei de Sud-Est, pentru a putea ieși în întâmpinarea clienților existenți din zonă și pentru a contribui activ la transformarea mediului de business din Bulgaria, folosindu-ne de tehnologiile Cloud de ultimă generație și de aplicațiile mobile care devin indispensabile atât pentru IMM-uri, cât și pentru corporații. Modelul nostru de business este un puternic resort de dezvoltare a economiei din regiune, ajutând companiile și specialiștii IT care doresc să implementeze soluții premium pentru clienții lor, să se dezvolte și să-și crească veniturile cu ajutorul nostru.”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

SoftOne a intrat pe piața din România în 2013, având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Până în prezent, Softone România are peste 220 de clienți care utilizează soluțiile companiei, prin intermediul celor 30 de parteneri la nivel local.

În ceea ce privește planurile pentru 2017, Softone Romania țintește până la finalul anului o cifră de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienți ai soluțiilor ERP și CRM și 50 de parteneri.

Articole asociate