Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne Group: Noi perspective de creștere odată cu alăturarea unor noi investitori



SoftOne Group: Noi perspective de creștere odată cu alăturarea unor noi investitori

November 9, 2021


Noutăți & Evenimente

Un grup internațional de investitori achiziționează 45% din acțiunile SoftOne Technologies, achiziție ce susține dezvoltarea companiei pe piața din Grecia. Pentru subsidiara din România, compania urmărește atingerea unei cifre de afaceri de 5 milioane de euro până în anul 2025.

SoftOne, membru al grupului de investiții Olympia, anunță alăturarea lui Marco Veremis și al unui grup internațional de investitori în frunte cu Franck Cohen în consiliul de administrație al companiei. Investiția s-a realizat integral prin achiziționarea acțiunilor deținute de alți acționari privați.

Franck Cohen a deținut funcții de conducere pentru regiunea EMEA în cadrul companiei SAP, iar în ultimii ani și-a desfășurat activitatea în calitate de consultant pentru diverse companii din industria IT, precum UIPath și WORKDAY. Marco Veremis este cofondatorul și președintele Upstream, precum și partener în BigPi Venture Capital. Acesta este și membru în Comitetul Executiv al Federației Elene a Întreprinderilor și un investitor activ în companii tehnologice de succes, precum Persado, Workable și Hellas Direct. Olympia Group și Antonis Kyriazis își păstrează acțiunile în cadrul companiei și pozițiile în consiliul de administrație.

„Suntem mândri de această investiție pentru că reprezintă o recunoaștere a succesului comercial și a strategiei de produs SoftOne din partea investitorilor consacrați în industria tehnologică. Marco Veremis, Franck Cohen, împreună cu Antonis Kyriazis, Olympia Group și noii investitori sunt cei mai potriviți parteneri pentru a ne susține strategia de dezvoltare, astfel încât să ne promovăm cu succes soluțiile inovatoare în Grecia și pe piața internațională. Echipa SoftOne devine din ce în ce mai puternică, lucru care ne va ajuta cu siguranță să ne menținem și pe viitor poziția de lider din industria software”, a susținut Panos Martinis, CEO SoftOne Group.

Președintele Executiv SoftOne, Antonis Kyriazis a declarat: „Îmbrățișăm o nouă etapă în evoluția SoftOne Group. Mulțumim fondatorilor pentru contribuția lor în a ajuta SoftOne să devină una dintre companiile de top în domeniul tehnologiei, precum și pentru suportul oferit în tranziția către această nouă etapă. Suntem de asemenea entuziasmați să dezvoltăm un parteneriat fructuos, pe termen lung, cu noii investitori. În prezent, prioritatea noastră este să creăm perspective de dezvoltare din ce în ce mai puternice și să ne menținem poziția de lider pe piață.”





#News     #Panos Martinis     #SoftOne    

Articole asociate