Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  O bună parte din investițiile SoftOne Group vor fi direcționate către piața din România



O bună parte din investițiile SoftOne Group vor fi direcționate către piața din România

November 9, 2021


Noutăți & Evenimente

Grupul grecesc SoftOne, cu 47.000 de clienți în țări precum Grecia, Cipru, Bulgaria sau România, o să-și direcționeze o bună parte din viitoarele investiții către piața locală. Despre această strategie, dar și despre cum este să vinzi și să adaptezi soluțiile ERP pentru piața locală, am discutat cu Alexandra Lucescu, Chief Operating Officer, SoftOne România.

Pentru prima parte a acestui an, SoftOne România a raportat o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior.

”Predominant vorbim despre clienți care vin pentru prima dată către o soluție ERP. Ei și-au dat seama că odată cu necesitatea implementării unei soluții ERP, cloud-ul este cea mai bună opțiune pentru ei din foarte multe puncte de vedere”, precizează Alexandra Lucescu, Chief Operating Officer, SoftOne România în cadrul unui interviu acordat wall-street.ro.





Articole asociate