Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne lansează Forumul Partenerilor în cadrul Summit-ului Anual, ediție aniversară



SoftOne lansează Forumul Partenerilor în cadrul Summit-ului Anual, ediție aniversară

April 22, 2019


Noutăți & Evenimente

Cu ocazia Summit-ului Annual al Partenerilor ce a avut loc pe 5 aprilie, SoftOne România a lansat Forumul dedicat acestora, un spațiu pentru discuții, cooperare și schimb de informații cu privire la produsele Softone.

Creșterea susținută pe care a înregistrat-o rețeaua de parteneri SoftOne în ultimii 5 ani de activitate a transformat lansarea noii platforme într-o necesitate. Forumul va sprijini activitatea partenerilor SoftOne, servind drept instrument de căutare, comunicare, training și, nu în ultimul rând, de dezvoltarea afacerilor și identificare a unor parteneri ce au deja experiență în construirea și administrarea verticalelor de business.

“Am lansat acest forum pentru a da ocazia partenerilor cu un înalt nivel de expertiză să împărtășească din cunoștințele lor. Ei pot oferi sfaturi practice celor aflați la început, ajutându-i să economisească timp în identificarea soluției potrivite. Experiența fiecărui partener SoftOne este un atu puternic ce merită să fie împărtășit. Ne încurajăm partenerii să folosească forumul pentru a se conecta cu alți parteneri, să-și consolideze brandul și, nu în ultimul rând, să-și dezvolte business-ul. Cu cât relația dintre două părți este mai puternică, cu atât mai multe și mai mari sunt beneficiile de care se poate bucura fiecare dintre ele”, a explicat Liviu Buligan, director executiv SoftOne România.

Cui se adresează?

Forumul se adresează tuturor partenerilor SoftOne, atât celor aflați la început de drum, cât și celor care au acumulat deja o experiență considerabilă în implementarea soluției și asigurarea suportului ulterior. Pentru a vă alătura forumului partenerii SoftOne nu trebuie decât să acceseze link-ul inclus în invitația de a se alătura forumului, invitație transmisă pe mail, și să urmeze indicațiile oferite.

De ce să vă înscrieți?

Forumul Partenerilor SoftOne are scopul de a susține evoluția fiecărui dintre membrii acestui ecosistem. Noul canal de comunicare va facilita networking-ul, atât între parteneri, cât și între specialiștii SoftOne și angajații fiecărui partener.

Dezvoltarea profesională prin dobândirea de noi abilități, noi conexiuni și noi cunoștințe ca urmare a interacțiunii cu ceilalți membri ai comunității și a schimbului de informații este un alt beneficiu pe care forumul îl aduce partenerilor.

În plus, specialiștii SoftOne vor fi o prezență activă pe forum, ei implicându-se în acordarea unei game ample de soluții practice, de la un simplu script până la o extensie completă pentru o anumită industrie.

Ce resurse vor fi disponibile pe forum?

  • know-how extins – forumul facilitează interacțiunea fiecărui membru al echipei dumneavoastră cu angajații celorlalți parteneri;
  • ultimele update-uri și noutăți legate de produsele Softone;
  • ajutor în timp real, atât din partea celorlalți parteneri, cât și a echipei SoftOne în soluționarea diverselor bug-uri;
  • o gamă amplă de informații din industrie: trenduri & noutăți, schimbări legislative relevante și implicațiile acestora etc.

Noua platformă va constitui o sursă de informații de calitate întrucât aceasta permite validarea soluțiilor propuse prin colectarea feedback-ului în timp real.

Partenerii SoftOne pot folosi forumul pentru a-și converti expertiza în vânzări, pentru a consolida echipe implicate în proiecte mari, dar și pentur a reduce timpul dezvoltărilor și a se menține la curent cu toate evenimentele comunității. Toate aceste avantaje le vor permite să ofere un plusvaloare considerabil clientului final și implicit să își dezvolte business-ul!





#comunicare     #forum     #oportunitati    

Articole asociate