Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne România și CARES Solutions anunță un parteneriat strategic pentru integrarea soluției CARES HR powered by SoftOne



SoftOne România și CARES Solutions anunță un parteneriat strategic pentru integrarea soluției CARES HR powered by SoftOne

February 21, 2024


Noutăți & Evenimente

Parteneriatul dintre cele două companii, lideri de piață în segmentele de soluții business software în cloud și software de resurse umane și salarizare, setează un nou standard în transformarea digitală a proceselor de HR și salarizare din România.

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții business software în Cloud din Europa de Sud-Est, anunță un parteneriat strategic cu CARES Solutions, companie specializată în dezvoltarea soluțiilor software de resurse umane și salarizare, cu peste 100 de proiecte implementate la nivel național, pentru dezvoltarea aplicației CARES HR powered by Softone dedicată ecosistemului SoftOne.

Funcționalitățile avansate și tehnologia inovatoare a aplicației dezvoltată de CARES Solutions, alături de integrarea completă cu Soft1 Cloud ERP, susținută de tehnologia open-source utilizată de SoftOne, fac din Cares HR powered by SoftOne o aplicație de salarizare unică pe piața locală, ce simplifică în totalitate operațiunile desfășurate de specialiștii în resurse umane.  Bazându-se pe un robot programabil pentru a asigura siguranța și automatizarea proceselor de payroll, soluția oferă vizibilitate în timp real asupra tuturor elementelor salariale și a formulelor de calcul.

Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România a susținut: „În cadrul SoftOne analizăm tendințele care transformă modul în care companiile își desfăsoară operațiunile de HR și salarizare. Așadar, parteneriatul nostru cu CARES Solutions reprezintă o colaborare strategică prin care ne dorim să punem la dispoziția ecosistemului SoftOne cele mai bune și inovatoare soluții, care vor contribui în mod real la succesul organizațional al companiilor. Datorită acestei colaborări acum putem să oferim clienților noștri o aplicație de salarizare unică, ce încorporează funcționalități RPA avansate și avem posibilitatea să le susținem toate nevoile operaționale cu aplicații dezvoltate pe tehnologii cloud de ultimă generație, scalabile, ce vor putea fi achiziționate la costuri reduse.”

“Soluțiile dezvoltate de CARES Solutions și SoftOne sunt complementare și similare atât în mod tehnologic, cât și comercial, fiind dezvoltate pe o arhitectură modernă – modulară, integrabilă și scalabilă. CARES HR powered by SoftOne asigură implementarea automată a oricărei modificări de business, izolarea calculelor și a operațiunilor specifice de restul aplicației, oferind securitate sporită, eficiență și robustețe codului sursă. Practic, o bună parte din modificările legislative nu necesită modificarea codului sursă și timpi de dezvoltare software, ci doar o reconfigurare a robotului programabil. Timpul aferent acestor schimbări este mult redus și oferă utilizatorilor siguranță. În concluzie, CARES HR powered by SoftOne este dedicată afacerilor în dezvoltare accelerată și reprezintă cea mai bună soluție, încă de la început”, a declarat Alexandru Soare, Chief Executive Officer în cadrul CARES SOLUTIONS.





#Cares HR     #Cares Solutions     #HR     #Payroll     #Salarizare     #Soft1 Cloud ERP     #SoftOne    

Articole asociate