Home  ›  Blog  ›  Uncategorized  ›  SoftOne Romania este sponsor Internet & Mobile World 2017



SoftOne Romania este sponsor Internet & Mobile World 2017

September 27, 2017


Uncategorized

SoftOne Romania este sponsor al celui mai mare eveniment de tip expo-conference din industria IT din Europa de Sud Est – Internet & Mobile World 2017, ce va avea loc pe 4 si 5 octombrie, la Romexpo, Bucureşti.

Silvia Popa, Sales Manager SoftOne Romania va deschide sesiunea dedicată “Beneficiilor strategice ale Cloud Computing-ului” şi va vorbi, în faţa unui public de peste 250 de manageri de top din companii româneşti şi internaţionale despre tehnologia Cloud de ultima generaţie, care stă la baza unei creşteri rapide şi sustenabile a mediului de business din România.

Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne Romania şi Marius Marica, Managing Partner Contam – partener autorizat SoftOne vor prezenta, pentru prima oară pe o scenă de Enterprise Solutions, doua studii de caz live despre două companii care au reuşit să evolueze spectaculos multumită soluţiilor Soft1 ERP de ultimă generatie pe care le folosesc încă din momentul zero al lansării business-ului.

SoftOne Romania este alături de la Internet & Mobile World pentru a susține inovația în sectorul business cel mai important din Romania: zona de IMM-uri.

Soluțiile ERP si CRM în Cloud și cele de Enterprise Mobility sunt cel mai puternic instrument pe care o companie le poate folosi pentru a putea crește rapid, sustenabil și pentru a avea același avantaj competitiv ca o corporație. SoftOne și-a propus să pună tehnologia de ultimă generație la dispoziția companiilor românești care joacă pe aceeași piață cu giganții internaționali din industrie, dar care nu au aceeași putere financiară, și să demonstreze că soluțiile de ERP și CRM mobile, în Cloud, sunt cu adevărat indispenabile oricărui business sănătos.

Aplicațiile Soft 1 Cloud ERP, Soft 1 Cloud CRM și Soft1 360 vor fi disponibile LIVE pentru testare la standul SoftOne de la Internet and Mobile World 2017 – în zona SMBs & Enterprise Solutions.

Va invitam pe 4 si 5 octombrie la Internet & Mobile World 2017, Romexpo Bucuresti!

 





Articole asociate