Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne Technologies – câștigătorul licitației pentru achiziția UnisoftSoftOne Technologies – câștigătorul licitației pentru achiziția Unisoft

February 28, 2018


Noutăți & Evenimente

”Achiziția reprezintă încă un pas pe care SoftOne Technologies îl face pentru extinderea cotei de piață, a portofoliului de clienți și a rețelei de parteneri din Sud-Estul Europei.”

SoftOne Technologies, membru al grupului de companii Olympia, anunță oficial câștigarea licitației pentru achiziția unuia dintre cei mai cunoscuți vendori de pe piața de software din Grecia – Unisoft S.A.

Achiziția companiei Unisoft va crește semnificativ cota de piață a SoftOne în Grecia și Europa de Sud-Est și va contribui la extinderea rețelei de parteneri și know-how-ului tehnologic al SoftOne, plasând compania într-o poziție de leadership consolidat pe piața de business software din regiune.

Timp de peste 30 de ani, Unisoft s-a bucurat de poziția uneia dintre cele mai importante companii de software din Grecia, cu o bază de clienți care depășește 22.000 de instalări software în companiile mici și mijlocii din Grecia, România și alte state din regiune. Mai mult, odată cu achiziția Unisoft, SoftOne și-a adăugat în portofoliu și o rețea de peste 300 de companii partenere în Europa de Sud-Est.

”Achiziția Unisoft constituie o afacere istorică și în același timp interesantă, care reunește sub un singur acoperiș două dintre cele mai mari companii de software din Grecia, schimbând astfel semnificativ dinamica pieței de business software din întreaga regiune. În plus, acordul își consolidează strategia în direcția realizării unui potențial de creștere suplimentar pe piețele internaționale prin sinergii “, a declarat CEO-ul SoftOne Technologies, Antonis Kyriazis.

#achizitie     #ERP     #SoftOne     #unisoft    

Articole asociate