Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  Bijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOneBijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOne

December 12, 2018


Noutăți & Evenimente

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea intregii suite de aplicatii de business în cadrul retelei de magazine Teilor Fine Jewellery.

Retailerul, care a înregistrat un succes răsunător în ultimii ani pe piața din România, a optat pentru cele mai avansate soluții de gestiune disponibile în acest moment: Soft1 ERP, Soft1 CRM, Soft1 360 (soluția de Enterprise Mobility a SoftOne) și modulul de Inteligență Artificială – EVA.

Este un pas important pentru compania Teilor, care deţine în prezent 34 de magazine în principalele oraşe ale ţării, și a cărei cifră de afaceri s-a triplat în ultimii trei ani. Inovația este cuvântul cheie pe care Teilor și-a bazat dezvoltarea organică a business-ului, iar tehnologia de ultimă generație a soluțiilor software de la SoftOne și serviciile de top oferite de furnizorul ERP răspund în detaliu cerințelor retailerului de bijuterii de lux.

Implementarea Soft1 ERP va sprijini și simplifica eforturile departamentului Comercial, conectând magazinele fizice cu prezența în e-commerce, Teilor deținând, din 2013, și un magazin online. În plus, aplicația va automatiza fluxurile operaționale din departamentele de achiziții, vânzări, financiar, HR și producție și va optimiza colaborarea inter-departamentală, asigurând o automatizare completă a companiei. Totul va fi posibil cu ajutorul tehnologiilor de Machine Leaning și Inteligență Artificială pe care SoftOne le-a dezvoltat în ultimii ani. Mai mult decât atât, aplicațiile SoftOne vor permite accesul la o gamă variată de rapoarte ce oferă managementului, în orice moment, o imagine corectă și relevantă asupra celor mai importante informații de business.

„Suntem un business care a ales mereu INOVAȚIA și care va investi permanent pentru a crea experiențe premium atât pentru clienții Teilor, cât și pentru colegii noștri. Implementarea suitei de soluții de business de la SoftOne face parte dintr-un nou pas de dezvoltare și digitalizare în întreaga companie, care ne permite să automatizam complet procesele repetitive de business, să ușurăm jobul colegilor noștri și să creăm, în interiorul companiei, o cultură orientată către dezvoltare și muncă inteligentă. Flexibilitatea soluțiilor SoftOne, ușurința în utilizare și customizare, dar și posibilitatea de a acoperi toate departamentele sub umbrela unei singure interfețe ne-a facut să alegem aplicațiile SoftOne, alături de care vom da startul unui an istoric pentru Teilor!”, a declarat Horațiu Vasilescu, director executiv Teilor.

 

Extinderea rețelei comerciale și creșterea cifrei de afaceri pe care le-a înregistrat lanțul de bijuterii Teilor necesitau o soluție perfect adaptată, un produs made-to-measure, în conformitate cu nevoile clientului, dar și cu specificul industriei în care acesta activează. Caracterul scalabil, tehnologia de ultimă generație și, mai presus de toate, flexibilitatea, au transformat Soft1 ERP în răspunsul perfect la nevoile rețelei Teilor Fine Jewellery. Suntem onorați că ne-au ales pentru a-i sprijini în eficientizarea activității curente, dar și în eforturile viitoare de extindere la nivel internațional. Softone rămâne dedicat mediului de business românesc și internațional, pentru a sprijini permanent creșterea și dezvoltarea companiilor care doresc să atingă rezultate excepționale cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație”, a declarat Alexandra Lucescu, Director Comercial SoftOne Romania.

Soft1 ERP asigură lanțului de magazine Teilor Fine Jewellery un maxim de flexibilitate și scalabilitate. Soluția a fost dezvoltată utilizând ultima generație de tehnologie aplicabilă în crearea de aplicații software de business. Tocmai acest lucru îi permite să ofere un nou nivel de capabilități, proiectate în funcție de nevoile utilizatorilor. Personalizarea completă a mediului de lucru pentru fiecare angajat și, implicit, creșterea productivității devin, in acest condiții, extrem de ușoare si de rapide.

Printre cele 17.000 de companii la nivel mondial care utilizeaza produsele Softone se regăsesc branduri recunoscute si pe piața din România precum: Benetton, Plafar, Simigeriile Luca, Leonardo Shoes Market, Hippoland Romania, lanțul de restaurante Calif Kebap Boutique, Oscar Downstream, Brutariile Bake Expert, iar lista poate continua.

Articole asociate