Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  Mereu cu un pas în fața concurenței cu ajutorul unei soluții ERP



Mereu cu un pas în fața concurenței cu ajutorul unei soluții ERP

January 30, 2019


Business Software

Să ții pasul cu schimbările rapide ale pieței se poate dovedi o adevărată provocare, atât pentru companiile mici cât și pentru organizațiile mari. Clienții se așteaptă la soluții în timp real, iar companiile care nu se ridică la nivelul acestor așteptări vor întâmpina dificultăți majore în încercarea de a se menține competitive pe piață.  Vestea bună este că tehnologia ERP poate rezolva aceste probleme o dată pentru totdeauna!

Menținerea poziției în piață

Întreprinderile care utilizează soluții tehnologice depășite vor întâmpina dificultăți tot mai mari în încercarea de ține pasul cu ceilalți jucători din piață. Introducerea manuală și analiza datelor nu sunt doar consumatoare de timp, ci și costisitoare. O soluție ERP simplifică procesele de afaceri, fiind în același timp scalabilă, ceea ce înseamnă că această tehnologie are capacitatea de a răspunde nevoilor unei afaceri în creștere.

Optimizarea serviciului de relații clienți

Impactul unei soluții ERP asupra serviciului de relații clienți este major deoarece această tehnologie permite companiilor să stocheze informații importante despre clienții lor în mod centralizat, oferind astfel angajaților acces instantaneu la informații importante cum ar fi istoricul de cumpărare și de comunicare al fiecărui client. Acest lucru are ca rezultat o experiență îmbunătățită pentru clienți, îmbunătățind relația lor cu afacerea dumneavoastră deoarece li se oferă instant acces la soluțiile de care au nevoie și la care se așteaptă.

Eficientizarea colaborării

În ciuda faptului că majoritatea cercetărilor indică faptul că colaborarea sporește productivitatea, multe companii nu au reușit încă să încurajeze ori să implementeze conceptul de “muncă în echipă” la locul de muncă atât de mult pe cât și-ar fi dorit. Soluțiile ERP pot ajuta la reducerea decalajului prin simplificarea procesului de comunicare. Soluțiile ERP permit angajaților să comunice fără probleme în timp real, oferind tuturor membrilor unei echipe acces la aceleași informații. Acest lucru conduce la o colaborare mai ușoară între diferitele departamente, ceea ce le ajută să-și îmbunătățească procesele.

Acuratețea estimărilor

Este un fapt că managerii iau decizii importante zilnic: de la managementul personalului la prețuri, controlul stocurilor și așa mai departe. În cele din urmă, capacitatea de a lua decizii informate are un impact important asupra oricărei afaceri. Atunci când managerii nu au date exacte și actualizate, nu pot ține pasul cu evoluția pieței.

Soluțiile ERP rezolvă aceste probleme furnizând date în timp real și oferind echipei de management sa le analizeze mai ușor și mai rapid, fapt ce permite adoptarea unor decizii de business optime.





Articole asociate