Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Mobilitatea nu este doar un trend, ci o necesitate!



Mobilitatea nu este doar un trend, ci o necesitate!

April 18, 2019


Mobility

Este important ca afacerea dumneavoastră să țină pasul cu evoluția tehnologiei, precum și cu ultimele tendințe, astfel încât să puteți rămâne competitiv. Pe de altă parte, mobilitatea in business nu mai este doar un trend cool; este modul în care toata lumea va alege să lucreze în viitorul apropiat.

Să vedem așadar de ce este important să ne familiarizăm cu mobilitatea și cu avantajele sale.

Versatilitate și productivitate

Creșterea versatilității angajaților va avea un impact pozitiv asupra afacerii dumneavoastră în general. Aceștia vor fi mai motivați întrucât vor putea lucra de oriunde pot și le este mai comod datorită instrumentelor care le permit să acceseze instantaneu toate informațiile de care au nevoie în timpul unei întâlniri cu un client sau în timpul unei călătorii. Creșterea versatilității poate duce la o creștere a gradul de satisfacție și, implicit, la o mai bună productivitate.

Creșterea fiabilității și a capacității de reacție

Un alt avantaj cheie al mobilității în business este că angajații rămân conectați, indiferent de locația lor. La urma urmei, conceptul de mobilitate este un mod de viață, deoarece suntem dependenți de smartphone-urile noastre în viața de zi cu zi. Deci, de ce să nu aplicăm aceleași reguli și în ceea ce privește activitatea profesională? Mentalitatea “mobilitate înainte de toate” asigură angajaților acces permanent la informațiile necesare, dar și posibilitatea de a răspunde imediat la solicitările clienților, fără a mai fi nevoiți să aștepte până când se vor întoarce la birou.

Optimizarea colaborării

Datorită capacităților pe care le oferă mobilitatea, angajații dumneavoatră pot păstra legatura atât cu ceilalți membri ai echipei, cât și cu fiecare client, având posibilitatea să acceseze ușor datele și fișierele disponibile, asigurând astfel o colaborare reușită. Având în vedere că există o listă lungă de aplicații mobile, angajații nu mai sunt nevoiți să rămână la birou pentru a răspunde la un e-mail, pentru a edita o oferă sau pentru a opera modificari în cel mai recent proiect sau prezentare. Să fii “întotdeauna conectat” înseamnă să poți colabora cu alții oricând și oriunde.

Atragerea talentului

Prin crearea unui mediu de lucru modern și atractiv, afacerea dumneavoastră poate atrage personalul dorit. Versatilitatea asigurată de soluțiile de Enterprise Mobility permite tuturor să rămână conectați și, în același timp, să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională. În special angajații mai tineri vor aprecia versatilitatea oferită de această perspectivă, iar asta va duce la o creștere vizibilă a productivității.





#mobilitate     #trend    

Articole asociate