Home  ›  Blog  ›  Business Software Trend-uri  ›  Cum vă transformați afacerea cu ajutorul ERP?



Cum vă transformați afacerea cu ajutorul ERP?

June 20, 2019


Business Software Trend-uri

În prezent, tot mai mulți antreprenori au în vedere implementarea unui nou sistem ERP sau actualizarea celui existent. Dacă sistemul ERP folosit de dumneavoastră nu este actualizat și în acord cu cele mai recente inovații tehnologice – Cloud, mobilitate și / sau funcționalități AI – poate fi timpul să treceți la unul nou conceput astfel încât să facă față mai bine provocărilor oferite de secolul XXI.

Imagine de ansamblu asupra operațiunilor

Clienții care doresc să modifice ordinele lor nu sunt un lucru rar și având în vedere că nu puteți refuza cu ușurință astfel de solicitări, este posibil să trebuiască să gândiți “out-of-the-box” și să descoperiți căi care vă vor permite să faceți schimbările necesare, respectând termenele limită agreate deja. Cu un sistem ERP, vă puteți adapta cu ușurință la schimbările pe care le cer clienții dumneavoastră întrucât aveți o vizibilitate de 360 ​​de grade asupra operațiunilor comerciale (vânzări, servicii pentru clienți, planificare, contabilitate, producție, distribuție, HR). Totul este integrat și datele importante sunt disponibile la toate nivelurile, în timp ce toate departamentele sunt notificate automat ori de câte ori există schimbări în programe sau produse.

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții datorită CRM

Sistemele ERP includ, de regulă, funcționalitatea CRM, iar acest lucru este extrem de important, deoarece permite companiilor care doresc să rămână competitive, să interaționeze cu clienții lor loiali. De exemplu, printr-un acces îmbunătățit la datele și istoricul clienților, vânzările și serviciile pentru clienți pot comunica chiar mai bine cu clienții lor și pot îmbunătăți relațiile existente.

Raportare ușoară

Cu un sistem ERP, procesul de raportare devine mai ușor și customizabil. Datorită caracteristicilor îmbunătățite ale acestui sistem, compania dumneavoastră va răspunde mai bine solicitărilor complexe, iar utilizatorii vor putea să își genereze propriile rapoarte, fără a se baza pe ajutorul departamentului de IT, și astfel pot aloca mai mult timp pentru soluționarea unor task-uri mai productive și unor proiecte mai importante.

Informații precise, decizii mai bune

Fluxul sistematic de date și informații de business în toate departamentele de afaceri reprezintă un alt avantaj direct al implementării sistemului ERP. Având acces în timp real la date și informații actualizate și exacte, puteți lua decizii mai bune.

Productivitate îmbunătățită

După ce au investit în soluții ERP, numeroase companii se bucură de eficiență și productivitate impresionante. Un sistem ERP vă poate ajuta să eliminați procesele de afaceri redundante și sarcinile manuale și, prin urmare, să vă îmbunătățiți productivitatea și să economisiți timp prețios, permițând atât factorilor de decizie, cât și angajaților să se concentreze pe procese esențiale, generatoare de profit.





#Cloud     #eficienta     #ERP     #raportare    

Articole asociate