Home  ›  Blog  ›  Business Software Trend-uri  ›  AI și ERP dau tonul în business



AI și ERP dau tonul în business

January 7, 2019


Business Software Trend-uri

În ultimii ani, Inteligența Artificială (AI) s-a dezvoltat considerabil, devenind din ce în ce mai populară. În prezent, acesta are un impact semnificativ asupra vieții noastre, dar și asupra metodelor de lucru, fiind prezentă în toate sectoarele de activitate. În mod similar, AI influențează tehnologiile informaționale în afaceri, iar procesul de “digitalizare” rapidă a lumii impune, la rândul său, o viteză foarte mare de dezvoltare a tehnologiilor de transformare digitală.

Pe baza sondajului “Artificial Intelligence Market by Technology“, efectuat de Markets and Markets, se estimează ca piața AI va atinge valoarea de 16.06 miliarde de dolari până în 2022.

Astfel, este evident că instrumentele AI se vor dezvolta și mai mult, depășind utilizarea simplă pe piața internă a telefoanelor inteligente și schimbând industria ERP, așa cum o știm noi acum. Capabilitățile unice ale AI au făcut posibilă îmbunătățirea modelelor de operare a sistemelor, transformând procedurile pentru companii și organizații din întreaga lume.

Tot mai mulți specialiști în tehnologie susțin că inteligența artificială revoluționează ERP, schimbând modul în care funcționează întreprinderile. Combinată cu capacitățile de extragere a datelor ale sistemelor AI avansate, automatizarea soluțiilor ERP va aduce și mai multă valoare companiilor.

Sistemele ERP bazate pe AI vor avea un impact asupra operațiunilor dumneavoastră de zi cu zi, reducând costurile de operare, simplificând sarcinile de rutină și eliminând erorile umane. Instrumentele Al pot fi, de asemenea, personalizate, astfel încât acestea să fie “instruite” să efectueze toate procesele necesare și, prin urmare, să sporească eficacitatea întregii afaceri. Tehnologia avansată ERP va ajuta companiile să descopere o cantitate masivă de date structurate. Instrumentele AI devin mai inteligente în fiecare zi, învățând noi modele care le permit să transforme datele copleșitoare disponibile în perspective chiar mai repede.

În plus, tehnologia AI va îmbunătăți abilitățile oamenilor, sporind eficiența globală, concentrându-se spre procesele analitice, logice și creative, minimizând monotonia la locul de muncă și productivitatea scăzută care vine cu ea.





#AI     #ERP     #inteligenta artificiala     #soft1 erp    

Articole asociate