Home  ›  Blog  ›  Business Software Mobility  ›  Tehnologiile Cloud și Enterprise Mobility sunt variante eficiente pentru gestionarea afacerilor de acasă, în perioada curentă plină de provocări



Tehnologiile Cloud și Enterprise Mobility sunt variante eficiente pentru gestionarea afacerilor de acasă, în perioada curentă plină de provocări

March 31, 2020


Business Software Mobility

Extinderea epidemiei de coronavirus face ca efectele la nivel economic să fie din ce în ce mai vizibile. Călătoriile de afaceri sunt limitate, evenimente importante sunt anulate și numeroase companii își fac deja calcule cu privire la pierderile estimate.  

În acest context, flexibilitatea și abilitatea business-urilor de a-și adapta activitatea sunt vitaleO  modalitate eficientă este asigurarea posibilității pentru fiecare angajat în parte să lucreze de acasă, în siguranță.   

Tehnologiile Cloud și Enterprise Mobility permit acest lucru, în timp ce mențin o continuitate operațională, chiar și într-o perioadă plină de provocări pentru mediul de afaceri. Mutarea activității în cloud înseamnă că firma nu va avea nevoie de spațiu fizic de gestionare, nu va fi nevoie de un back-up, iar toate documentele sau procesele pot fi accesate de la distanță, de oriunde există o conexiune la internet. Mai mult, nu numai că utilizatorii vor putea accesa date de pe orice dispozitiv acceptat doar cu o simplă conexiune la Internet, dar Cloud-ul sprijină, de asemenea, inovații cum ar fi machine learning și Artificial Intelligence.   

Soluțiile ERP, oferite de furnizori fiabili, precum și soluția Soft1 360 oferită de Softone România integrează cele mai bune practici pentru industria fiecărui business. Astfel, ele oferă o mare oportunitate pentru revizuirea și regândirea abordărilor vechi pentru a le face mai flexibile, astfel încât să se poată adapta ușor cerințelor care vin odată cu transformarea digitală.  

Și, așa cum se poate înțelege cu ușurință, atunci când companiile vor câștiga importante beneficii financiare și de altă natură din investițiile lor în soluții Cloud, factorii de decizie vor accepta cu ușurință faptul că astfel de soluții sunt o necesitate.  

Raportându-ne la situația actuală, pentru a ajuta companiile mici și mijlocii să treacă mai ușor de această perioadă, dezvoltatorul de soluții software de business, Softone România, oferă acces gratuit, timp de trei luni, pentru câte trei utilizatori ai companiilor doritoare la accesarea soluției de gestiune Soft1 360, pentru a susține lucrul de acasă. 

“Am decis să ne sprijinim clienții în această perioadă dificilă și sa le oferim gratuit, timp de 3 luni, acces la Soft1 360 pentru a-și gestiona eficient business-ul, indiferent de locul în care se află! Practic, ei vor beneficia de o soluție unică de Enterprise Mobility care le permite utilizarea în maximă siguranță a tuturor funcționalităților Soft1, de acasă și de pe orice dispozitiv”, a explicat Alexandra Lucescu, Director Comercial al Softone România. 

Specialiștii IT spun că perioadele de criză, în care vânzările și activitatea comercială sunt mai relaxate, sunt cele mai potrivite pentru a implementa un sistem ERP, dar și de Enterprise Mobility pentru a vă asigura că fluxurile din companie sunt corecte și potrivit automatizate.  

 





Articole asociate