Home > Soft1 Series 6 > Mobilitate > Soft1 360 > Enterprise Mobility > Soft1 360Soft1 360

Enterprise Mobility

Afacerea ta în mișcare


enterprise-mobility-soft1360

Este din ce în ce mai cunoscut faptul că soluțiile Cloud ERP au ajuns să fie o necesitate. În același timp, mobilitatea este una dintre cele mai importante și coerente tendințe pe piața de Cloud ERP. Soft1 360 este un serviciu în Cloud revolutionar, care asigură flexibilitate în derularea activităților de business, oricând, oriunde, în siguranță și de pe orice dispozitiv.

Numărul utilizatorilor de gadget-uri este în creștere și la fel este și nevoia lor de aplicații menite să fluidizeze activitățile de zi cu zi. Drept urmare, evoluția dispozitivelor inteligente a accelerat, iar utilizarea de smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile nu dă semne că ar încetini. Forța de muncă devine din ce în ce mai mobilă, iar cererea de flexibilitate și capacitatea de a accesa informații din varii locații este și mai mare.

Pentru jucătorii din piață, indiferent de mărime și domeniul în care activează, a devenit o necesitate să își asigure flexibilitate și maximum de eficiență în derularea operațiunilor, chiar și în afara biroului. Noul serviciu Cloud Soft1 360 oferă acest avantaj.

 


Proiectul tău de succes

Acum îți poti reduce costurile de IT, îmbunătăți productivitatea și timpul de lucru, crește vânzările, simplifica și integra mai bine procesele de business. În acelasi timp, vei avea acces oricând și de oriunde la produse și informații despre clienți, în timp ce top managementul își va face o imagine de ansamblu cât mai corectă și poate adopta decizii în timp real.

Mobilitatea asigură flexibilitate și organizarea eficientă a datelor și a sarcinilor, acestea devenind mai ușor de gestionat, în orice moment și din orice locație.

Testează Soft1 360 GRATUIT

De ce Soft1 360?

Productivitate crescută

Soft1 360 contribuie semfinicativ la optimizarea proceselor operaționale, creșterea eficienței prin centralizarea informațiilor și îmbunătățirea productivității companiei. În plus, utilizatorii devin mult mai productivi, având acces oricând la datele de interes în momentele cheie.

Eliminarea complexității și reducerea costurilor

Soft1 360 asigură flexibilitate și o reducere semnificativă a costurilor, având în vedere ca 2 din 3 utilizatori de aplicații mobile de business spun ca acestea îi ajută să lucreze mai rapid și astfel devin mult mai eficienți.Acces de oriunde și de pe orice dipozitiv

Pentru acele momente când ai fost nevoit să pleci „pe teren”, în delegatii sau la diverse evenimente, Soft1 360, aplicație prin care te poți conecta în timp real la datele tale, devine indispensabilă.

Acces la informatii în timp real

Aplicațiile mobile de afaceri îți permit să fii conectat în permanență cu oricine din sediu sau cu alți colegi sau parteneri de afaceri din alte locații. Cu un simplu click îți poți accesa datele și poți stabili întâlniri cu membrii echipei tale, de oriunde, utilizând telefonul sau tableta.Proces decizional îmbunătățit

Devine din ce în ce mai ușor să ai abordări inovatoare în business, datorită serviciilor deja disponibile în Cloud. Folosirea sau combinarea acestor servicii pot genera noi modele de business, noi valori și noi surse de venit. Îți poți consolida deciziile de business, având acces la informațiile critice în orice moment.

Îmbunătățirea serviciilor de suport acordate

Oferă beneficii majore clienților tăi și servicii de suport calitative prin utilizarea unei soluții avasante de mobilitate. Angajații tăi vor avea acces imediat la datele importante despre clienți, comenzi, tickete de suport etc., chiar și atunci când sunt în afara biroului.Funcționalități

Soft1 360 este o aplicație prin care poți avea acces la aplicația Soft1 implementată și poate fi foarte ușor personalizată. Permite customizarea meniurilor, câmpurilor, listelor, vizualizarea tuturor browserelor și rapoartelor în funcție de rolul fiecărui utilizator în parte.

View Data Sheet

Cu Soft1 360, poți defini cu ușurință drepturile de acces ale utilizatorilor aplicatiei care utilizează dispozitive mobile. În același timp, gradul de informare și interacțiune cu sistemul este determinat chiar și la nivel de management, clienți sau furnizori.

View Data Sheet

Soft1 360 rulează pe sistemele de operare Android și iOS. În mod natural, interfața utilizatorului aplicatiei se adaptează perfect oricarui dispozitiv mobil, respectând politicile companiei și sprijinând pe deplin conceptul de BYOD.

View Data Sheet

Soft1 360 utilizează un sistem avansat de EMM, care oferă o monitorizare completă, permițând totodată companiilor să se bazeze pe un singur punct de control pentru managementul complet aferent tuturor aplicațiilor de afaceri și dispozitivelor mobile.

View Data Sheet

Soft1 360 permite și susține servicii standardizate, care diminuează semnificativ problemele de sistem și alte posibile defecte. Acest lucru fluidizează afacerile și eficientizează timpul operațional, menținând accentul pe lucrurile cu adevărat importante.

View Data Sheet
Testează Soft1 360 GRATUIT


   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu
Descarcă aplicația mobilă Soft1 360