Home  ›  Blog  ›  Business Software Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne este partener oficial la GoTech World



SoftOne este partener oficial la GoTech World

November 3, 2020


Business Software Noutăți & Evenimente

În data de 11 și 12 noiembrie suntem prezenți la GoTech World 2020, cel mai important eveniment online de business cu soluții IT&Digital din Europa Centrală și de Est. Te așteptăm la standul virtual SoftOne ca să discuți direct cu reprezentații noștri despre cele mai inovatoare aplicații ERP, CRM și aplicații Web&Mobile și ca să afli care sunt beneficiile pe care afacerea ta le poate avea prin implementarea soluțiilor noastre!

Live Demo Soft1 Cloud ERP la Business Transformation Stage

Theo Granis, Product Specialist @SoftOne România, va susține un demo live al aplicației Soft1 Cloud ERP la Business Transformation Stage în data de 11 noiembrie, începând cu ora 13:45. Te invităm alături de noi ca să descoperi cum te ajută soluția noastră și tehnologia digitală să îți crești afacerea și să îți optimizezi operațiunile.

Evenimentul GoTech World 2020 este cea mai amplă expoziție virtuală IT&Digital din România, la care vor fi prezenți peste 15.000 de participanți,  peste 80 de speakeri locali și internaționali și peste 100 de parteneri în zona expozițională, evenimentul fiind împărțit în funcție de zone specifice de interes precum: Business Software&Cloud, Infrastructure & Cybersecurity, Digital Marketing, Ecommerce & Retail, DEV Area și Devices & IoT.

Te așteptăm alături de noi la eveniment!





Articole asociate