Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud Noutăți & Evenimente  ›  Transformarea digitală: De ce să optezi pentru o soluție de cloud ERP



Transformarea digitală: De ce să optezi pentru o soluție de cloud ERP

December 13, 2021


Business Software Cloud Noutăți & Evenimente

Pandemia a transformat afacerile din România. Multe business-uri au fost afectate negativ, dar cele care au reușit să se replieze rapid și să adopte digitalizarea și-au deschis noi oportunități și au reușit chiar să-și crească veniturile.

Dar digitalizarea și migrarea către online nu presupune doar realizarea unui site și demararea vânzărilor. Este un proces complex care poate fi simplificat considerabil prin adoptarea unei soluții de tip ERP. ERP vine de la Enterprise Resource Planning și face referire la sistemele software care îi pot ajuta pe antreprenori să-și gestioneze mai bine (sau să-și automatizeze) task-urile, resursele, stocurile, clienții și personalul.

Transformarea digitală – de la ”nice to have” la ”need to have”

În acest context, am vrut să aflăm de la Alexandra Lucescu care sunt particularitățile afacerilor românești în contextul regional, dar și cum s-au repliat acestea în contextul pandemic din ultimii aproape doi ani.

”Pandemia a acționat ca un catalizator în ceea ce privește adoptarea noilor tehnologii, iar în România am experimentat o creștere semnificativă a nivelului de digitalizare”, afirmă Directorul de Operațiuni SoftOne România.

Antreprenorii au încetat să mai privească transformarea digitală ca pe un ”nice to have”, ea devenind obligatorie. Aceștia s-au găsit în postura de a fi nevoiți să se reorganizeze ca își poată continua activitatea.

”Până nu demult, transformarea digitală era considerată o opțiune, însă evenimentele recente au demonstrat că este mai necesară ca niciodată. Companiile care au vrut să se adapteze crizei Covid-19 au fost nevoite să regândească importanța implementării soluțiilor de business la nivel operațional, astfel încât să își poată desfășura în continuare activitatea”, a declarat ea.

 





#business Software     #cloud erp     #ERP     #News     #Noutati     #Soft1 Cloud ERP    

Articole asociate