Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne Romania achiziționează QBS Retail & Logistics și își extinde serviciile către zona TransilvanieiSoftOne Romania achiziționează QBS Retail & Logistics și își extinde serviciile către zona Transilvaniei

June 8, 2023


Noutăți & Evenimente

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de soluții și servicii Cloud ERP, CRM și aplicații de mobilitate și facturare electronică, a achiziționat compania QBS Retail & Logistics din Brașov.

Noua achiziție a SoftOne România marchează un pas semnificativ pentru strategia de extindere a companiei din acest an. Astfel, SoftOne România își propune să își dubleze numărul de angajați și să își crească cifra de afaceri cu peste 50% în 2023. Noua subsidiară SoftOne România din Brașov se va axa asupra susținerii partenerilor și a clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics, un partener cu o vastă experiență în cadrul ecosistemului SoftOne, este un implementator de soluții business software cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România. Compania oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare pentru clienții săi. Având cunoștințe avansate în ceea ce privește soluțiile Soft1, QBS Retail & Logistics a susținut într-un mod eficient eforturile de transformare digitală ale clienților săi, ajutându-i să își optimizeze continuu procesele de afaceri prin aplicații și tehnologii de ultimă generație.


„Suntem fericiți să anunțăm achiziția companiei QBS Retail & Logistics, unul dintre cei mai importanți parteneri locali SoftOne, și deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov. Această mișcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea și dezvoltarea SoftOne pe piața din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezența în regiunea Transilvaniei și să ne deservim partenerii existenți la nivel național mult mai eficient. Am încredere că achiziția QBS Retail & Logistics va aduce beneficii semnificative ecosistemului SoftOne și că împreună vom reuși să susținem transformarea digitală a mediului de business din România”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

 

Iulian Tănasă, Director General, QBS Retail & Logistics a susținut „Achiziționarea QBS Retail & Logistics de către SoftOne România reprezintă pentru noi o nouă etapă de extindere a companiei și suntem siguri că, bucurându-ne de sprijinul SoftOne, vom reuși să dezvoltăm produse și să oferim servicii care să satisfacă în totalitate atât nevoile rețelei de parteneri, cât și nevoile de transformare digitală a companiilor, indiferent de dimensiune”.

#QBS     #SoftOne     #SOFTONE Group     #SoftOne Romania    

Articole asociate