Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud  ›  Soluțiile Cloud ERP suștin mediul de business în timpul și după pandemie



Soluțiile Cloud ERP suștin mediul de business în timpul și după pandemie

December 28, 2021


Business Software Cloud

Pandemia a transformat complet mediul de business, iar munca de la distanță a devenit un standard. Tot mai multe companii au realizat faptul că productivitatea angajaților nu a fost afectată de lucrul de acasă, iar în prezent majoritatea organizațiilor au adoptat un mod de lucru hibrid. Această transformare a fost susținută mai ales de utilizarea soluțiilor ERP în Cloud, ele jucând un rol esential în adaptarea companiilor la noul context de business.

De ce? O soluție Cloud ERP oferă continuitate în desfășurarea operațiunilor, utilizatorii având acces la aplicație printr-o simplă conexiune la internet, oriunde s-ar afla. Astfel, informațiile de business pot fi consultate în timp real, iar lucrul de la distanță nu afectează în niciun fel procesele operaționale. Aplicațiile ERP în Cloud susțin mediul de business în orice moment, oferind:

Flexibilitate în desfășurarea proceselor de business    

Soluțiile Cloud ERP reprezintă fundamentul transformării digitale, iar utilizarea lor permite companiilor să facă față oricărui scenariu de business, chiar și în contextul unei pandemii. Fiind scalabile, funcționalitățile aplicațiilor Cloud ERP pot fi adaptate în orice moment, în funcție de nevoile operaționale existente și în funcție de industrie. Așadar, companiile pot alege să utilizeze o soluție de business care se poate personaliza complet în funcție de cerințele existente, la cele mai mici costuri.

Integrarea tuturor operațiunilor într-o singură aplicație

Unificarea proceselor de business într-o singură platformă oferă o accesibilitate crescută la datele companiei, fapt ce determină creșterea productivității. În acest fel, utilizatorii pot lua decizii de business informate în orice moment, astfel încât companiile să se poată adapta chiar și la condițiile neprevăzute de afaceri.

Mobilitate pentru efectuarea operațiunilor

Soluțiile de mobilitate stau la baza noului mod de lucru, iar dispozitivele mobile sunt mai necesare ca niciodată. Acestea permit desfășurarea activității din orice loc. Majoritatea companiilor intenționează să le ofere angajaților posibilitatea să lucreze remote, chiar și după reîntoarcerea la birou, așadar mobilitatea a devenit o prioritate pentru toate business-urile. O soluție ERP în Cloud, precum Soft1 Cloud ERP, permite angajaților să acceseze datele de business de pe orice dispozitiv mobil, precum smartphone-uri și tablete, astfel încât să poată lucra de oriunde, indiferent de locația în care se află.

Reducerea costurilor operaționale

Funcționalitățile cheie ale aplicațiilor Cloud ERP îți oferă acces imediat la informații și rapoarte de business, precum și la indicatorii de performanță din compania ta. Astfel, vei putea analiza în orice moment performanța afacerii tale și vei putea să identifici care sunt aspectele care îți generează costuri suplimentare, astfel încât să le optimizezi. Deoarece soluțiile ERP îți oferă o perspectivă detaliată asupra proceselor de business, vei avea posibilitatea să efectuezi toate acțiunile necesare pentru a îți reduce costurile, dar și pentru a lua decizii de business informate. În plus, implementarea unei aplicații ERP în Cloud implică cheltuieli mult mai mici. Nu vei avea nevoie de echipamente hardware suplimentare pentru gestionarea aplicației, aceasta fiind disponibilă printr-un simplu abonament

Pandemia a dezvăluit care sunt slăbiciunile modelelor operaționale tradiționale și a scos la iveală ineficiența sistemelor de business inflexibile. Astfel, din ce în ce mai multe companii au început să realizeze cât de importantă este implementarea unei soluții ERP avansate, care să le ofere posibilitatea de a se dezvolta în viitor. Pentru a asigura agilitatea și flexibilitatea business-ului, organizațiile au început astfel să se îndrepte către soluțiile ERP în Cloud, astfel încât să fructifice noile oportunități de afaceri.





Articole asociate