Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  Grupul SOFTONE achiziționează REGATEGrupul SOFTONE achiziționează REGATE

May 3, 2022


Noutăți & Evenimente

Grupul SOFTONE, leader în industria business software, își consolidează poziția pe piața aplicațiilor de enterprise mobility și anunță achiziționarea a 100% din acțiunile REGATE, o companie specializată în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate a afacerilor.

Investiția extinde portofoliul soluțiilor SOFTONE, consolidând semnificativ poziția grupului în industria de aplicațiilor de mobilitate, REGATE fiind unul dintre leaderii din domeniu. REGATE deține o bază impresionantă de clienți, atât în Grecia, cât și la nivel international, iar portofoliul de produse al companiei include aplicații de mobilitate specializate pentru sales force automation, EXVAN, field marketing și comerț, soluții pentru urmărirea și gestionarea bunurilor, managementul vânzărilor, managementul serviciilor de teren, managementul vânzărilor medicale, proof of delivery, etc.

„Urez bun venit companiei REGATE în familia SOFTONE! REGATE este una dintre cele mai renumite companii din industrie, cu o experiență desăvârșită în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate și cu un portofoliu impresionant de clienți. Această achiziție se aliniează complet obiectivelor de dezvoltare ale SOFTONE, precum și strategiei noastre pe termen lung, aceea de a oferi cele mai avansate soluții business software, create să răspundă tuturor nevoilor de business ale companiilor pentru a susține transformarea digitală a mediului de afaceri”, a afirmat Panos Martinis, CEO, Grupul SOFTONE.

„Alăturarea noastră în Grupul SOFTONE reprezintă un eveniment important pentru REGATE. Încă din anul 2004, moment în care ne-am început activitatea, specialiștii REGATE au reușit să dezvolte soluții inovatoare, care sunt utilizate în prezent de către companii de top. Așadar, a venit timpul să facem următorul pas și, bucurându-ne de sprijinul SOFTONE, vom putea dezvolta produse și servicii care să satisfacă în totalitate nevoile de mobilitate ale companiilor, indiferent e dimensiune”, a declarat fondatorul și CEO-ul REGATE, George Markatatos.

Soluțiile REGATE vor fi disponibile și pe piața locală, prin intermediul subsidiarei SoftOne România, compania având deja clienți care își desfășoară activitatea și care utilizează aplicațiile pe piața din România. Planurile de dezvoltare ale companiei REGATE pe termen scurt se vor axa pe extinderea portofoliului de soluții, precum și asupra dezvoltării unor noi aplicații de mobilitate, în sinergie cu restul companiilor din grup și cu rețeaua de parteneri SOFTONE, formată din peste 600 de companii, în 4 țări (Grecia, România, Cipru și Bulgaria).

Articole asociate