Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud  ›  Transformarea digitală pas cu pas



Transformarea digitală pas cu pas

June 20, 2022


Business Software Cloud

Transformarea digitală este esențială pentru orice companie care urmărește să rămână competitivă și profitabilă, atât în prezent, cât și în viitor. Cu toate acestea, pentru multe organizații, în special IMM-uri, poate fi dificil să înceapă procesul de transformare digitală în cadrul organizației lor. Care sunt costurile de digitalizare, care este primul pas sau care vor fi rezultatele sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări pentru care companiile mici și mijlocii au nevoie de răspunsuri.

În cadrul SoftOne, în calitate de furnizor de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile și lider de piață în segmentele Cloud ERP și SaaS, oferim organizațiilor posibilitatea să înceapă transformarea digitală, pas cu pas. Astfel, dorim să susținem toate companiile, indiferent de dimensiune, în procesul de digitalizare și suntem pregătiți să răspundem tuturor întrebărilor cheie: Ce este transformarea digitală? Care este procesul de implementare? Care sunt costurile? Ce rezultate voi obține?

Misiunea noastră este să ajutăm toate business-urile să facă primii pași în procesul de transformare digitală, într-un mod adaptat fiecărei organizații în parte. Astfel, identificăm împreună cu clienții noștri etapele prin care transformarea digitală poate fi efectuată cu ușurință, pentru a obține rezultate imediate și cuantificabile.  Avantajul abordării noastre? Toate etapele sunt integrate și implementate pas cu pas. În plus, fiecare operațiune digitalizată va oferi companiilor încrederea de care au nevoie pentru a continua procesul de transformare digitală, prin intermediul unor rezultate tangibile, care devin evidente într-un interval de timp predefinit și care nu necesită o investiție inițială semnificativă.

Abordarea SoftOne elimină ambiguitățile. De exemplu, un prim pas poate fi adoptarea facturării electronice, funcționalitate ce poate fi implementată în doar câteva zile, cu un cost predefinit și care va oferi rezultate concrete încă din primul moment. Mai mult, aplicația poate fi integrată și cu alte soluții business software utilizate. De asemenea, același lucru este valabil și pentru adoptarea modulului Soft1 Cloud CRM, care va oferi beneficii imediate în relațiile cu clienții.

Bineînțeles, transformarea digitală este un proces mult mai complex, dar acesta poate fi efectuat pas cu pas. Acum, fiecare companie se va putea bucura de optimizarea proceselor de business într-un mod progresiv și dinamic, fără ca operațiunile să le fie afectate. În final, digitalizarea va simplifica și activitatea departamentului de IT, deoarece procesele vor fi automatizare, iar erorile umane reduse semnificativ. Cu ajutorul SoftOne orice companie poate începe procesul de transformare digitală pas cu pas, fără a perturba buna desfășurare a operațiunilor.





Articole asociate