Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  Grupul SOFTONE: Investiție strategică în Global Sustain, o companie grecească, lider în industria ESGGrupul SOFTONE: Investiție strategică în Global Sustain, o companie grecească, lider în industria ESG

September 25, 2023


Noutăți & Evenimente

Noua investiție strategică a Grupului SOFTONE marchează o nouă etapă importantă în industria business software, făcând practicile ESG accesibile tuturor companiilor prin intermediul tehnologiei de ultimă generație.

Grupul SOFTONE, lider în Europa de Sud-Est în dezvoltarea soluțiilor business software în Cloud, anunță o investiție strategică în Global Sustain, cea mai importantă companie specializată în servicii de consultanță și soluții ESG (Environmental, Social și Governance) de pe piața elenă. Prin această investiție, Grupul SOFTONE achiziționează un pachet semnificativ din capitalul social al companiei. Împreună cu Global Sustain, SOFTONE va înființa o nouă companie dedicată proiectării platformelor ESG, care se va concentra asupra proceselor de colectare, evaluare și gestionare a datelor legate de practicile de mediu (E), sociale (S) și de guvernare corporativă (G).

Parteneriatul dintre SOFTONE, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții business software inovatoare și Global Sustain, o companie cu o experiență dovedită în crearea strategiilor, raportării și soluțiilor ESG, se va concentra asupra dezvoltării unor platforme în Cloud care vor permite tuturor companiilor să respecte reglementările ESG în continuă evoluție, pentru a le sprijini în crearea unor strategii de dezvoltare pe termen lung.

CEO-ul Grupului SOFTONE, Panos Martinis, a declarat: „Făcând acest pas, deschidem noi perspective pentru industria business software, aducând două companii, lider în aria lor de activitate, sub un obiectiv comun. Recunoscând importanța din ce în ce mai mare a industriei ESG și combinând expertiza oferită de Global Sustain cu tehnologiile inovatoare în Cloud dezvoltate de SoftOne, ne dorim să creăm noi platforme care să permită tuturor companiior să își standardizeze și să își automatizeze procesele de colectare, evaluare și transmitere a informațiilor ESG. Totodată, suntem mândri că, prin dezvoltarea acestor platforme, vom aduce problemele de mediu, sociale și de guvernare corporativă în centrul operațiunilor fiecărei companii.”

Fondatorul și CEO-ul Global Sustain, Michael Spanos, a susținut: „Alăturarea noastră cu Grupul SOFTONE ne oferă un avantaj competitiv într-o eră în care criteriile și datele ESG reprezintă o nouă realitate pentru un număr tot mai mare de companii. Dezvoltând împreună soluții digitale inovatoare și servicii îmbunătățite, vom permite fiecărei organizații sa-și mențină poziția pe piață în industria în care activează, respectând în același timp reglementările ESG. Credem cu tărie că adoptarea din timp a tehnologiei și a platformelor ESG vor permite companiilor să navigheze cu succes printre reglementările în continuă evoluție, aliniindu-se în același timp cu practicile și tendințele existente pe piețele emergente.”

#Global Sustain     #grupul SoftOne     #News     #Noutati     #SoftOne     #Stiri    

Articole asociate