Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  SoftOne Technologies semnează un nou parteneriat cu MicrosoftSoftOne Technologies semnează un nou parteneriat cu Microsoft

December 15, 2016


Noutăți & Evenimente

 

După ce a investit în platforma Windows Azure încă de la lansarea sa pe piață, SoftOne duce parteneriatul cu Microsoft la un alt nivel, fiind de acum autorizată să vândă produse și servicii Microsoft, precum “Office 365” , pe piața sud-est europeană, prin intermediul programului Microsoft CSP.

Acest parteneriat vine la un an după ce SoftOne a primit premiul Microsoft Partner la categoria “Sell out of comfort zone”, în cadrul Microsoft Summit 2015. SoftOne include, astfel, în rețeaua sa strategică de parteneri, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de tip cloud publice din lume, Microsoft.

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care oferă profesioniștilor și companiilor un set de instrumente care pot îmbunătăți semnificativ eficiența și relația de colaborare cu clienții și partenerii. Pe lângă adăugarea serviciilor și produselor Microsoft în portofoliul său, SoftOne a dezvoltat și un conector Soft1 pentru a sincroniza informațiile necesare precum calendarul, sarcini și contacte, din Soft1ERP în Office 365 și a le transfera și salva în Microsoft SharePoint.

Parteneriatul a fost anunțat în mod oficial în luna noiembrie și în cadrul întânirii anuale cu partenerii organizată de SoftOne România. Cu această ocazie, compania le-a prezentat partenerilor principalele beneficii ale colaborării cu Microsoft. Pe lângă noile oportunități de vânzări, parteneriatul cu Microsoft va permite SoftOne România și ecosistemului de parteneri să ofere clienților un set complet de soluții Cloud, care să le sprijine operațiunile zilnice.

Pentru clienții din noștri din România și nu numai, parteneriatul stabilit de SoftOne Technologies cu Microsoft reprezintă o garanție a preocupării noastre constante orientată către a furniza cele mai bune soluții de pe piață. În același timp, avem încrederea că fiind parte din programul Microsoft CSP, vom consolida poziția SoftOne România ca hub de dezvoltare pentru compania mamă în Europa de sud-est”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

#Noutati     #Parteneriate    

Articole asociate