Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud  ›  Soluțiile Cloud ERP: Remediul oricărui business



Soluțiile Cloud ERP: Remediul oricărui business

March 23, 2017


Business Software Cloud

Dacă în trecut era nevoie ca toată lumea să iși instaleze soluțiile de business pentru a lucra în ele și pentru a avea acces la diverse date, acum totul este mult mai la-ndemână; poți avea acces la soluția ta ERP/CRM live, pe platforma cloud.

Afacerile mici și mijlocii din România au început deja să investească în soluțiile cloud de business; oare de ce se mută atât de mulți în cloud? Pentru că aduce o creștere a eficienței, creșterea cifrei de afaceri și oferă multe alte beneficii.

 

Poți implementa o soluție de business care inițial, în varianta tradițională, era prea costisitoare

Mulți manageri aleg un sistem bazat pe Cloud deoarece astfel pot implementa o soluție complexă, cu multe funcționalități avansate. Faptul că aceștia nu trebuie să facă o investiție majoră în avans într-un sistem ERP și în infrastructura necesară pentru implementarea acestuia, reprezintă un avantaj semnificativ pentru firmele mici și mijlocii, plasându-le la același nivel cu competitorii mai mari.

 

Suport și actualizări automate

Soluțiile de afaceri în Cloud includ update-uri automate de securitate și de versiuni, ceea ce inseamnă că se reduce timpul investit în astfel de sarcini iar angajații nu își vor mai consuma timpul pentru aceste activități.

Utilizând o soluție Cloud ERP modernă, cu doar un click, echipa de suport poate interveni pentru a rezolva eventualele erori apărute în aplicație. Furnizorul soluției Coud ERP va face tot posibilul sa păstreze aplicațiile companiei actualizate și să ofere suport în timp real iar astfel managerii vor scăpa de stresul de a lua decizia de „upgrade sau nu?”. Toate acestea vin la pachet cu cele mai noi și puternici versiuni ale unui sistem ERP.

 

Soluțiile Cloud ERP impun noi standarde în procesul de implementare

Simplificarea – una dintre noutățile care pot fi observate și astăzi este faptul că sistemul ERP a devenit mult mai simplu, atât în procesul de instalare, cât și în alinierea cu procesele afacerii și utilizare. Tehnologia Cloud/SaaS permite companiilor să acceseze soluții ERP printr-un browser și a impus producătorilor noi standarde privind ușurința în instalare și utilizare a soluțiilor. Clienții devin din ce în ce mai puțin toleranți cu cu solutiile complicate sau prea scumpe.

În general, toate aceste trenduri au același scop: să facă sistemele ERP mai ușor de utilizat și mai performante. În cele din urmă, rolul ERP-ului este acela de a îmbunătăți/eficientiza managementul afacerii prin colectarea și analizarea datelor unei companii.

 

Mai multe funcționalități, același cost

Foarte important! Avantajul acestui sistem este acela că nu există cheltuieli neprevăzute. Clienții cunosc cu exactitate costurile utilizării soluției pe toată perioada utilizării, ceea ce este o perspectivă extrem de atrăgătoare în special pentru micile afaceri, ale căror posibilități financiare sunt limitate. Totodată, se pot adăuga foarte simplu module adiționale, fără investiții majore, pe măsură ce afacerea clientului se dezvoltă.





#Cloud     #ERP    

Articole asociate