Home  ›  Blog  ›  Uncategorized  ›  SoftOne este sponsor OFICIAL Bucharest Technology Week 2018, Innovation & Fintech Summit



SoftOne este sponsor OFICIAL Bucharest Technology Week 2018, Innovation & Fintech Summit

May 3, 2018


Uncategorized

SoftOne Romania este, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al celui mai important eveniment tech din Europa de Sud-Est – Bucharest Technology Week 2018. Și de această dată, INOVAȚIA, un element care domină ADN-ul SoftOne încă de la înființarea companiei în urmă cu 25 de ani, este drive-ul principal al soluțiilor software care au transformat radical felul de a face business a peste 17.000 de companii din regiune.

SoftOne susține activ potențialul de creștere sustenabilă al mediului de business din România, punând tehnologia de ultimă generație la dispoziția managerilor și antreprenorilor care vor să obțină cele mai bune rezultate cu cel mai mic cost.

Soft1 Series 5: De la tehnologii Cloud de ultimă generație la Inteligență Artificială

Standul SoftOne va fi activ pe 15 mai în cadrul Innovation Summit și pe 17 mai la Fintech Summit – când participantii #BtechWeek se vor putea ”juca” cu o aplicație interactivă Soft1 Series 5 multi-touch 3D și descoperi o nouă generație de soluții ERP alături de consultanții SoftOne.

Innovation Business Summit – 15 mai 2018

Anul acesta, SoftOne lansează la Bucharest Technology Week o versiune ”game-changing” a aplicației Soft1ERP, aducând sub aceeași umbrelă 5 elemente care deschid o nouă era a soluțiilor software de business: Inteligență Artificială, Machine Learning, Cloud Computing, Enterprise Mobility și elemente UX/UI impresionante.

Cel mai nou membru al familiei SoftOne – E.V.A (Enterprise Virtual Assistant) va fi si el prezent atât la standul SoftOne, cât și în cadrul prezentării susținute de Theo Granis – Product Specialist SoftOne pe scena de la Innovation Summit. Managerii financiari/executivi/operaționali, antreprenorii, consultanții, oamenii de vânzări și de marketing vor putea asista LIVE, în premieră, la un DEMO prin care asistentul virtual SoftOne – EVA va interacționa cu utilizatorul răspunzând proactiv la solicitările legate de gestiunea business-ului.

Fintech Business Summit – 17 mai 2018 – powered by SoftOne

SoftOne este primul furnizor ERP din Romania care pune la dispoziția companiilor o automatizare completă și inteligentă a tuturor tranzacțiilor financiare – Soft1 Fintech.

Cu ajutorul Soft1 FinTech, companiile vor putea să acceseze ușor și rapid, direct din ERP, fiecare tranzacție bancară, vor putea face plăți direct din aplicație, iar toate informațiile care produc efecte asupra gestiunii financiare a companiei vor fi actualizate automat în ERP.

Vă așteptăm pe 15 și 17 mai la Bucharest Technology Week – Hilton Palace Athenee!





Articole asociate