Home  ›  Blog  ›  Uncategorized  ›  De ce transformarea digitală trebuie implementată pas cu pas



De ce transformarea digitală trebuie implementată pas cu pas

September 1, 2022


Uncategorized

Transformarea digitala este necesară pentru dezvoltarea și creșterea profitabilității oricărui business, însă deseori procesul se blochează în aspectele practice. SoftOne oferă soluția acestor probleme, abordând procesul de transformare digitala pas cu pas, pentru a oferi companiilor rezultate cuantificabile și complet fiabile încă din primele etape ale implementării.

În prezent, transformarea digitala reprezintă unul dintre cele mai importante trenduri din mediu de business deoarece oferă organizațiilor, și în mod special IMM-urilor, oportunitatea de a-și îmbunătăți semnificativ procesele interne pentru a avea succes în noul mediul de afaceri, extrem de competitiv. Astfel, majoritatea companiilor au nevoie să știe care sunt cele mai importante etape pentru adoptarea și implementarea cu success a noilor soluții tehnologice.

În acest sens, cea mai mare provocare o reprezintă retincența persoanelor de decizie în adoptarea noilor soluții business software având în vedere că întregul proces pare complicat. Chiar și în cazul în care aceștia își doresc să înceapă transformarea digitală a companiei, este posibil să fie descurajați de costuri, întârzieri procedurale sau obiectivele setate într-un mod nerealist. Din păcate, toate temerile sunt deseori alimentate și de faptul ca foarte mulți experți și consultanți ERP oferă soluții generale, în detrimentul unor răspunsuri adecvate și aplicate pe nevoile clienților.

Abodarea inovatoare SoftOne se bazează pe implementarea transformării digitale cu pași simpli, astfel încât să răspundem într-un mod eficient oricărei provocări de business. În cadrul SoftOne începem digitalizarea companiei prin pași țintiți și autonomi, care oferă avantajul de a putea fi implementați imediat și care oferă rezultate tangibile și cuantificabile. În plus, toate etapele implementării sunt interconectate, fiind soluția ideală pentru problemele de integrare cu care se confruntă companiile, precum și pentru a evita eventualele întreruperile operaționale. În acest fel, companiile pot obține rezultate rapide, continuitate de business și o eficiență crescută.

De exemplu, primul pas ar putea fi adoptarea facturării electronice, ce poate fi implementată rapid, la cel mai mic cost. Ulterior, se pot integra și soluțiile ERP, ori CRM, pentru îmbunătățirea relațiilor cu clienții și pentru obținerea unei imagini de ansamblu asupra proceselor de business pentru creșterea profitabilității. În timp, vei reuși să îți definești o strategie ușor de implementat pentru transformarea digitala a companiei tale, cu pași mici, pentru a te bucura de toate avantajele oferite de tehnologiile inovatoare.

SoftOne rămâne astfel un leader în dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, ce susține transformarea digitală a companiilor în orice moment, pentru a-și moderniza operațiunile și pentru a-și crește profitabilitatea.





Articole asociate