Home  ›  Blog  ›  Uncategorized  ›  CFO preferă Cloud ERP



CFO preferă Cloud ERP

May 24, 2019


Uncategorized

Directorii financiari sunt de părere că ERP-ul în Cloud, combinat cu tehnologiile AI, cum ar fi machine learning, poate automatiza task-urile zilnice din cadrul departamentului financiar și, prin urmare, poate elimina dependența de rapoartele personalizate. Disponibilitatea tuturor informațiilor necesare în Cloud asigură multiple avantaje pentru business.

Raportare

Cloud ERP permite o raportare mai rapidă, ca răspuns la cererea în creștere, permițând utilizatorilor să genereze nu doar rapoarte lunare, ci și rapoarte săptămânale sau chiar zilnice. Mulțumită cloud ERP, puteți utiliza orice tip de rapoarte doriți, oricând doriți, fără a fi nevoiți să vă bazați pe multiple foi de calcul depășite (și nu atât de utile).

Conformitate

Reglementarea conformității este un alt factor important care determină afacerile să se mute în Cloud. Nu este o simplă coincidență faptul că, în sondaje relevante, cum ar fi Constellation Research’s 2018 CFO Priority survey, un procent semnificativ, de 41,9% au indicat conformitatea drept principala lor prioritate. Mai mult, asigurarea acesteia trebuie să fie un proces automatizat, iar rapoartele generate de AI reduc drastic timpul și resursele necesare, permițând afacerii dumneavoastră să răspundă cerințelor de conformitate. CIO ar trebui să devină mai interesați de ceea ce doresc directorii financiari, având în vedere că aceștia au multiple preocupări comune, în special în ceea ce privește securitatea și conformitatea.

Managementul crizelor

Gestionarea crizelor este o altă prioritate importantă pentru directorii financiari, după cum au afirmat 40% dintre aceștia în sondaje relevante. Un sistem ERP care utilizează AI poate ajuta în mod semnificativ managementul să evalueze riscurile unui anumit scenariu dar și riscurile globale în general. Apoi, sistemul va propune cel mai bun mod de acțiune, ținând cont de factorii de risc menționați mai sus. La un nivel mai general, infrastructura Cloud oferă întreprinderilor cea mai avansată și eficientă modalitate de a rula aplicațiile cele mai importante.

Combinarea AI și ERP

Cei care optează pentru o soluție in Cloud în detrimentul celei on Premise, pot profita în orice moment de avantajele unui software mai cost-effective. În primul rând, acesta este actualizat automat. Apoi, desigur, este procesul de machine learning, care este acum integrat în sistemele ERP în Cloud, permițând clienților să gestioneze mai eficient modulele existente, dar și să identifice cele mai bune acțiuni posibile și, prin urmare, să găsească noi oportunități de a obține profit.

 

Sinergia dintre AI și tehnologia Cloud schimbă drastic modul în care oamenii achiziționează tehnologie. În termeni simpli, utilizatorii nu mai cumpără un sistem. Ei își cumpără capacitatea de a pune o întrebare. Chiar mai bine, în curând ei nu vor cumpăra doar o soluție software, ci mai degrabă informații care le vor permite să-și pregătească acțiunile viitoare.





#AI     #CFO     #Cloud     #ERP    

Articole asociate