Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  De ce sunt importante soluțiile de Enterprise Mobility?



De ce sunt importante soluțiile de Enterprise Mobility?

October 22, 2019


Business Software

Pe masură ce tot mai mulți antreprenori adoptă în mod activ tehnologia mobilă și pornesc în călătoria spre transformarea digitală, este timpul să evaluați nevoile propriei afaceri și să dezvoltați o strategie solida cu privire la mobilitatea in business. Aceasta asigură flexibilitate și organizarea eficientă a datelor și a sarcinilor, acestea devenind mai ușor de gestionat, în orice moment și din orice locație. Să vedem însă care principalele condiții pentru a avea o platformă mobilă funcțională:

Integrare simplă

Platforma aleasă ar trebui să sprijine integrarea ușoară a aplicațiilor mobile cu sistemele de backend, pentru a vă oferi rate mai mari de răspuns la procesele de afaceri.

Customizare

Platforma dumneavoastră ar trebui să includă opțiuni extinse de personalizare. Elementele de interfață cu utilizatorul, precum stilul și estetica acestuia, dar și posibilitatea de activare și dezactivare a diferitelor opțiuni ar trebui să fie ușor de folosit pentru fiecare angajat.

Securitate

Platforma utilizată ar trebui să includă funcții ce pot asigura un grad sporit de securitate la nivel de companie. Astfel, sunteti sigur ca aplicațiile dumneavoastră sunt realizate și implementate în conformitate cu politica de securitate a companiei.

Acum, să aruncăm o privire asupra avantajelor pe care le oferă o soluție de Enterprise Mobility implementată corect:

  • Flexibilitatea forței de muncă

Angajații dumneavoastră vor avea resursele necesare pentru a depăși orice limitări geografice și a-și executa sarcinile din mers. O astfel de flexibilitate poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra productivității generale a afacerii dumneavoastră.

  • Cheltuieli operaționale reduse

Datorită facilităților asigurate de aceasta platformă, veți putea oferi angajaților dumneavoastră posibilitatea de a elimina complet tipizatele standard și, prin urmare, cheltuielile de operare care vin cu imprimarea, scanarea și expedierea documentelor.

  • Oportunități de vânzare

Tehnologia mobilă oferă un canal de vânzare care nu doar asigură echipei dumneavoastră de vânzări instrumentele potrivite, dar reduce și timpul necesar pentru finalizarea unui ciclu de vânzări, crescând astfel productivitatea utilizatorului.

  • ROI mai mare

Puteți dezvolta aplicații optime, bazate pe nevoile și cerințele afacerii dumneavoastră și, prin urmare, vă puteți îmbunătăți semnificativ rentabilitatea.





#mobilitate     #ROI     #soft1 360     #soft1 erp    

Articole asociate