Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Soluțiile de mobilitate nu mai sunt doar un trend



Soluțiile de mobilitate nu mai sunt doar un trend

April 21, 2021


Mobility

Soluțiile de mobilitate au avut un impact major asupra modului de lucru și asupra felului în care companiile își desfășoară activitatea odată cu COVID-19. Specialiștii în tehnologie au încurajat sistematic adoptarea acestora, ținând cont de beneficiile pentru mediul de business, însă au existat în continuare întreprinderi care nu le-au utilizat.

Pandemia a determinat întreaga lume să lucreze de acasă, iar companiile au avut la dispoziție două opțiuni: să își desfășoare activitatea la fel ca și până acum sau să se adapteze noilor condiții, astfel încât să supraviețuiască. Business-urile care deja utilizau aplicații în Cloud și soluțiile de mobilitate au reușit să aibă o tranziție ușoară către noul mod de lucru. Celelalte s-au grăbit să compenseze. Cum?

Au investit în infrastructura tehnologică

Soluțiile de mobilitate au nevoie de investiții și suport în ceea ce privește infrastructura tehnologică. Astfel, pentru a le utiliza cu succes, o companie trebuie în primul rând să aibă o imagine de ansamblu asupra resurselor existente, să planifice cum va integra noile soluții de mobilitate și să își creeze un plan de implementare.

Au ales aplicațiile potrivite de mobilitate

Statisticile arată că aproximativ 82% dintre angajați utilizează dispozitivele mobile pentru a-și verifica mailul sau pentru a-și finaliza task-urile dacă au acces la aplicațiile companiei. În același timp, 84% dintre angajați afirmă că posibilitatea de a accesa informațiile prin orice device le-a crescut productivitatea. Aceste lucruri nu se pot întâmpla fără soluțiile de mobilitate.

Peste 40% dintre companii depind de aplicațiile de mobilitate pentru creșterea productivității, dar ele nu pot fi implementate fără soluții de business eficiente cu ajutorul cărora companiile să își desfășoare activitatea. Investițiile în dezvoltarea unor aplicații care se ridică la nivelul așteptărilor utilizatorilor sunt esențiale. Spre deosebire de aplicațiile incomplete, ce pot avea un impact negativ, aplicațiile dezvoltate corect contribuie la creșterea productivității, salvând timp și resurse.

Au beneficiat de suportul furnizorului ales

 Un factor esential în gestionarea eficientă a aplicațiilor și a dispozitivelor mobile este suportul acordat de către furnizorul ales pentru a garanta securitatea informațiilor. Beneficiind de asistența necesară vei putea să te bucuri de toate avantajele oferite de soluțiile de mobilitate și să le utilizezi cu succes.

Compania ta are nevoie, mai mult ca niciodată, de soluții de mobilitate pentru a se adapta noului mod de lucru. Știi de Soft 360? Aplicația noastră este un serviciu în Cloud revolutionar, care asigură flexibilitate în derularea activităților de business, oricând, oriunde, în siguranță și de pe orice dispozitiv.





Articole asociate